(Persbericht) Er heerste gezonde bedrijvigheid tijdens de eerste van drie Open Dagen op locatie Nieuw Eyckholt. Ruim 3300 bezoekers hebben de Open Dag van de Hogeschool Zuyd in Heerlen bezocht.

* Niet alleen bezoekers uit de regio *
Er waren zelfs bezoekers uit Groningen die vanwege de hoge classering in de Keuzegids (2e plaats in Keuzegids 2011) naar de Open Dag kwamen. Ze waren buitengewoon positief over de goede informatie en sfeer, maar ook het enthousiasme van de studenten.

* Uitzonderlijk animo *
Bij de opleiding Facility Management bestond de mogelijkheid om deel te nemen aan een workshop over managementvaardigheden. Volgens Jorik Verboeket, docent bij Facility Management, was er ook uitzonderlijk veel animo voor een college waarin voorlichting werd gegeven over de mogelijkheden van opleiding Facility Management.

* Goede presentatie *
Uit de reacties van bezoekers, maar ook van docenten, blijkt dat Hogeschool Zuyd een van de weinige hogescholen is die voortdurend investeert in een goede organisatie van de Open Dagen en bezoekers in de gelegenheid stelt om concrete praktijkvoorbeelden uit het werkveld te zien en te ervaren.

* Meeloopdagen *
Wil jij de gezelligheid op de campus niet alleen van ´veraf‘˜ bekijken maar echt eens meemaken? Dat kan!! Om (aankomende) studenten te laten meeproeven van het campusleven, organiseert de Faculteit Facility Management Meeloopdagen. Je maakt dan een gewone lesdag mee, zodat je echt kennis kunt maken met het campus leven van dat tot dag.

De eerstvolgende Meeloopdag vindt plaats op 13 januari 2011. Inschrijven is mogelijk via de website.

*************************************************************
www.go4fm.nl - het informatieportal voor (aankomende) studenten geïnteresseerd in Facility Management.