Op zaterdag 10 april tussen 11.30 en 16.30 uur opent Medinova Kliniek Klein Rosendael in Rozendaal (bij Arnhem) haar deuren.

Op deze dag krijgen bezoekers de gelegenheid om in een rustige en ongedwongen sfeer een aantal chirurgen (orthopedisch, plastisch en algemeen) persoonlijk te ontmoeten. Zij zullen presentaties houden over hun specialismen, waarna de bezoeker ruim de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Daarnaast is er de unieke kans om de kliniek, waaronder ook het operatiecomplex en de spreekkamers, te bezichtigen.

Medinova Kliniek Klein Rosendael is al 16 jaar een begrip op het gebied van orthopedie, algemene- en plastische chirurgie. Cliënten staan centraal, kwaliteit en snelheid staan hoog in het vaandel. Het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) kwaliteitskeurmerk en het ISO certificaat - dat niet alleen Kliniek Klein Rosendael, maar ook de overige twee klinieken van Medinova dragen - is het bewijs hiervan.

Onze neurochirurg is net als onze orthopedisch chirurgen gespecialiseerd in operaties aan de lage rughernia. Daarnaast zijn de orthopeden gespecialiseerd in de knie (halve en totale knieprothese, voorste kruisband en meniscus), schouder en enkel. De plastisch chirurgen hebben veel ervaring in onder andere rimpel- en gelaatsbehandelingen, contourverbeteringen, handchirurgie en borstcorrectie. Regelmatig zijn er speciale acties op het gebied van plastische chirurgie, kijk op www.medinova.com voor meer informatie. De algemeen chirurgen zullen tijdens de open dag onder andere vertellen over de nieuwste techniek van spataderbehandeling. Tijdens de open dag zullen de anesthesisten u informatie geven over narcose en andere verdovingstechnieken en pijnbestrijding na OK.

Consulten en ingrepen kunnen binnen zeer korte tijd uitgevoerd worden. Diagnose kan snel worden vastgesteld omdat de rà¶ntgenfoto‘˜s zoveel mogelijk in de kliniek gemaakt worden en de kliniek contracten heeft met MRI centra voor een snel MRI onderzoek.

à¢â‚¬Å“Wat veel mensen niet weten is dat de orthopedische en algemeen chirurgische behandelingen volledig door de zorgverzekeraars vergoed worden. Dat geldt tevens voor een aantal plastisch chirurgische ingrepen waarvoor een medische indicatie bestaatà¢â‚¬, aldus Wil Rutges, Kliniekmanager Kliniek Klein Rosendael.

Bezoek van de open dag op zaterdag 10 april is geheel vrijblijvend, dus u hoeft zich vooraf niet aan te melden. Bezoekers krijgen een rondleiding door de kliniek en demonstraties in de operatiekamers.

Tevens kunt u op deze dag gratis uw bloeddruk en BMI laten meten.

Meer informatie is te vinden op www.medinova.com of bel de kliniek 026-3620680.

Kliniek Klein Rosendael
Rosendaalselaan 30
6891 DG Rozendaal