Op zaterdag 7 maart tussen 11.30 en 16.30 uur openen zich alle deuren van Medinova Kliniek Klein Rosendael voor geïnteresseerden. Op deze dag krijgen bezoekers de gelegenheid om in een rustige en ongedwongen sfeer een aantal chirurgen (orthopaedisch en plastisch) persoonlijk te ontmoeten. Zij zullen presentaties houden over hun specialismen, waarna de bezoeker ruim de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Daarnaast is er de unieke kans om de kliniek, en vooral het operatiecomplex en de spreekkamers te bezichtigen.

Medinova Kliniek Klein Rosendael aan de Rosendaalselaan 30 in Rozendaal heeft het keurmerk ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) en is dus gecertificeerd. De orthopeden hebben zich gespecialiseerd in o.a. operaties aan de lage rughernia, de knie (halve en totale knieprothese, voorste kruisband en meniscus), schouder, elleboog en enkel.

Onze plastische chirurgen hebben onder andere expertise in rimpel- en gelaatsbehandelingen, contourverbeteringen, handchirurgie en borstcorrectie. Regelmatig hebben wij speciale acties op het gebied van plastische chirurgie, kijk op www.medinova.com voor meer informatie.

Ook zijn wij in de kliniek in staat de behandeling aan te bieden waarbij zweetklieren kunnen worden verwijderd door middel van liposculpture, het wegzuigen van zweetkliertjes in de oksels. Het blijvende resultaat is een sterk verminderd zweten in de oksels. Op 18 en 26 maart worden er speciale Botox avonden georganiseerd, wanneer er niet alleen meer informatie over de mogelijkheden van Botox kan worden verkregen, maar zelfs een Botox behandeling tegen gereduceerd tarief. Ook de MACS lift naast de totale face/halslift behoort tot onze specialiteiten.

De algemeen chirurgen van Medinova Kliniek Klein Rosendael hebben zich gespecialiseerd in de behandeling van spataderen en liesbreuk. Het vooronderzoek van spataderen, het duplexonderzoek, wordt binnen de kliniek uitgevoerd.
Consulten en ingrepen kunnen binnen zeer korte tijd uitgevoerd worden. Rà¶ntgenfoto´s worden zoveel als mogelijk in de kliniek gemaakt. Ook heeft de kliniek contracten met MRI centra voor snel onderzoek tbv een snelle diagnose.

à¢â‚¬à…“Wat veel mensen niet weten is dat onze orthopaedisch en algemeen chirurgische behandelingen door de zorgverzekeraars vergoed worden. Dat geldt tevens voor een aantal plastisch chirurgische ingrepen waarvoor een medische indicatie bestaat.

Bezoek van de open dag op zaterdag 7 maart is geheel vrijblijvend, dus belangstellenden hoeven zich vooraf niet aan te melden. Meer informatie is te vinden op www.medinova.com of bel de kliniek 026-3620680.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular