Opening GET FIT STAY FIT in Den Haag

GET FIT STAY FIT opent op vrijdagavond 23 oktober tussen 17:00 uur en 19:30 uur een nieuw personal training concept in de Javastraat 88. Om 18:00 uur zal Wethouder Frits Huffnagel (Citymarketing, Internationale zaken, ICT, Organisatie en Binnenstad) de officiële opening verrichten.

GET FIT STAY FIT is in 2006 gestart met een personal training concept in de regio Den Haag. Alle leden krijgen een persoonlijke begeleider die hen coacht op het gebied van beweging, voeding en een gezonde leefstijl. Deze manier van begeleiding is succesvol gebleken en inmiddels heeft het team acht personal trainers, een eigen fitnessclub in Benoordenhout en een effectief eiwitdieet ontwikkeld. In de Javastraat in Den Haag is de volgende stap gezet in de vorm van een combinatie van een Personal Training Studio (PT-Studio) en een Health Shop. In deze PT-Studio trainen leden à©à©n op à©à©n met een personal trainer op de modernste en meest geavanceerde apparatuur. In de Health Shop adviseren en verkopen diezelfde trainers producten op het gebied van fitness, training, dieet en voeding aan particulieren, professionals en bedrijven. Hiermee biedt Get Fit Stay Fit een totaalpakket aan dat nieuw is voor Nederlandse begrippen.

Individuele begeleiding
Get Fit Stay Fit is dà© naam op personal training gebied in Den Haag. Initiatiefnemers Tjeerd Mouthaan en Saskia Steysiger presenteren met de lancering van deze nieuwste zaak de voordelen van persoonlijke individuele begeleiding in combinatie met lifestyle coaching en advies, met de ondersteuning van apparatuur en producten die voor iedereen bruikbaar en betaalbaar zijn. Daarnaast denken zij mee hoe een training in uw drukke leven past en welke oefeningen er voor u baat hebben in het dagelijkse leven.

Voor nadere informatie: www.getfitstayfit.nl

Website: http://www.getfitstayfit.nl