(Persbericht) Datum van verzending: 21 maart 2011
PERSBERICHT
Opening online laptopshop in gemeente Heemstede.
heemstede.laptopplus.nl
De lokale ondernemer Huib Lamberts opent online een laptopshop die zich richt op kopers uit gemeente Heemstede. Hij bouwt hiermee een bestaand concept uit.
Lokale LaptopShop

à¢â‚¬Å“Het aantal laptopgebruikers groeit razendsnelà¢â‚¬ vertelt Lamberts, enthousiast. à¢â‚¬Å“In 2010 verwachten we dan ook dat de helft van alle computergebruikers een laptop heeft.à¢â‚¬ Het verbaast hem dan ook dat er in elke stad wel genoeg computerwinkels zijn te vinden terwijl dit niet geldt voor laptopshops.
Volgens hem hebben veel mensen behoefte aan een goed en betrouwbaar adres dicht bij huis. à¢â‚¬Å“Gebruikers kopen hun laptop online, maar kunnen voor vragen altijd terug naar een adres dicht bij ze in de buurt. Ze hoeven daarvoor nu niet meer het hele land over te reizen.à¢â‚¬
Laptop Plus

Om in deze behoefte te voorzien is Lamberts op zoek gegaan naar een partner. De startende ondernemer sloot zich aan bij het concept van Laptop Plus. Deze landelijke leverancier van laptops met klanten als ABN AMRO, RaboBank, LTO Nederland, Ernst & Young en ook vele particuliere kleine ondernemers, wil zich vanwege het succes van haar landelijke website nu ook in de regio vestigen.

Laptop Plus levert het breedste assortiment laptops, computers, beamers en accessoires. Voor iedereen een oplossing zogezegd. Volgens Lamberts is à¢â‚¬Å“samenwerken met Laptop Plus een uitkomst.à¢â‚¬
Enkele unieke voordelen:
- Breed assortiment, gebruikt, nieuw of configureerbaar
- vanaf 200 euro al een goede laptop
- eigen reparatiecentrum
- kwaliteitswaarborg (zelfs nieuwe laptops worden gecontroleerd voordat ze afgeleverd worden) en goede helpdesk
- lid van de NLCW branche organisatie
- Geen onnodige software meer, Laptop Plus levert een laptop zodanig af dat er geen onnodige software opstaat
- Laptop Plus levert gratis interessante software mee als tekstverwerkers, videoprogramma's, anti-virus en meer.
Voortaan vindt u de diensten van Laptop Plus, die bekend staat om haar goede service en kwaliteit, dus nu ook bij u in de gemeente.

Bekijk onze webshop op het volgende webadres: heemstede.laptopplus.nl
Noot voor redacties:
heemstede.laptopplus.nl is een initiatief gestart om in de behoefte te kunnen voorzien om in de regio, online een goede laptop te kunnen kopen.

Afzender
Naam: Huib Lamberts
Bedrijf: Laptop Plus Heemstede
Adres: Voorweg 25
Telefoon: 06- 54965510
mobiel: 06-54965510
E-mail: [email protected]
Website: heemstede.laptopplus.nl