(Persbericht) Emmerich aan de Rijn. Even weg van alle stress. Op 28 januari 2011 opent in Emmerich aan de Rijn de nieuwe sauna Embricana haar deuren. Hier kan men terecht voor op en top wellnessgenot. De sauna biedt een uitgebreid en compleet aanbod op het gebied van wellness, massages en culinaire hoogstandjes voor alle zintuigen. En dat op maar een steenworp vanaf de grens.

Klanken uit het Verre Oosten en opgietingsrituelen met etherische oliën of een knapperend haardvuur: op 28 januari opent de nieuwe sauna Embricana de deuren naar ultieme ontspanning en comfort. De echte saunaliefhebbers en wellnessfans op zoek naar rust en ontspanning kunnen kiezen uit vier verschillende sauna‘˜s, een stoombad, een heteluchtbad en een uitgebreid aanbod van massages.

Oriëntaalse baden
Een vleugje Oriënt: als start van de warme weldaad is een bezoek aan het keramiekstoombad een aanrader. Zo komen de luchtwegen bij temperaturen van ongeveer 55 graden Celsius en een hoge luchtvochtigheid helemaal tot rust. In het Valo-bad, een heteluchtbad, kan ook het oog meegenieten: hier worden de bezoekers verwend met lichtreflexen en een sterrenhemel in steeds wisselende kleuren.

Internationale saunatradities
Gepassioneerde saunagangers en diegenen die dat willen worden, kunnen rekenen op ontspanning in vele facetten. Zo verspreidt een grote rozenkwarts in de Ruusu-sauna de geur van de koningin der bloemen terwijl klankschalen de bezoeker in de Sointi-sauna meevoeren naar het Verre Oosten. In een speciale sauna kan men een opgieting beleven: hier vindt bij een temperatuur van 90 tot 100 graden elk uur een bijzonder opgietingsritueel plaats. In de Maa-Sauna geniet de bezoeker van een knapperend haardvuur en de chique ambiance. Deze van origine Finse aardsauna die is ingericht met Fins hout uit de poolstreek biedt een authentieke saunabeleving bij temperaturen van 110 tot 120 graden. Royaal ingerichte rustruimtes en een veelzijdig aanbod van massages zorgen voor totale ontspanning, ver weg van de dagelijkse sleur. Een veelzijdig culinair aanbod zorgt voor de inwendige mens. Zo staat sauna Embricana dichtbij huis garant voor een vakantie mijlenver weg van het leven van alledag.

Meer informatie over de nieuwe sauna Embricana is te vinden op www.embricana.de.

Informatie:
Embricana Freizeit- und Sport GmbH, Sarah Peters, Nollenburger Weg 34, 46446 Emmerich aan de Rijn, telefoon +49 (0) 28 22/ 914 21-23, e-mail: [email protected]

Informatie voor de redactie, niet voor publicatie: Mediamixx GmbH, Kerstin Dartmann, tel.: +49 (0) 28 21/711 56 21, e-mail: [email protected]