(Persbericht) De websites Openingstijden.nu en Laathetmeweten.nl, zijn een uitgebreide samenwerking aangegaan, met het doel bezoek van consumenten aan de winkels te stimuleren.

Ook de ondernemers zijn voor ons belangrijk, à¢â‚¬Å“Zegt Ron Emmerinkà¢â‚¬, Directeur marketing Laathetmeweten.nl. Er wordt door de consumenten vaker gezocht naar allerlei zaken in de directe omgeving, openingstijden en aanbiedingen zijn daar een onderdeel van. De lokale ondernemers daarentegen zijn steeds vaker op zoek naar nieuwe mogelijkheden om consumenten in de eigen regio te bereiken naast de reguliere media zoals print. Het zogenaamde location based advertising op internet maar ook op mobiel neemt een steeds belangrijkere plaats in.

De samenwerking werkt twee kanten op, zo vinden de consumenten die op zoek zijn naar openingstijden van winkels, daar ook de aanbiedingen in deze winkels bij terug. En waar de bezoeker op zoek gaat naar aanbiedingen in winkels, worden daar de openingstijden van getoond. Er zijn nog verdere mogelijkheden die wij gezamenlijk gaan benutten ten behoeve van de consumenten en ondernemers. Het gaat tenslotte om een totale service te bieden 1 op 1 marketing is daar zeker een onderdeel van.

Er ontstaat een goede wisselwerking met elkaar, aldus "Bob Gross" directeur van Openingstijden.nu. Je ziet steeds vaker van dit soort unieke samenwerkingsverbanden ontstaan, waarbij partijen elkaar versterken en completeren.

Openingstijden.nu is de meest complete site op het gebied van openingstijden. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een restyle van de site, en is deze eind november/ begin December 2010 terug te vinden via het domein openingstijden.nl. Laathetmeweten.nl biedt op haar website een totaal overzicht op het gebied van aanbiedingen in allerlei branches. Er is een mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. Bovendien worden consumenten dagelijks geinformeerd op gevonden aanbiedingen van producten en merken die men zelf aangeeft te willen ontvangen.

Pers CONTACTà¢â‚¬¨

LHMW B.V.à¢â‚¬¨Ron Emmerink, director marketing

Postbus 291, 4100 AG Culemborgà¢â‚¬¨

Telefoon: 0345-545737à¢â‚¬¨

Fax: 0345-544662à¢â‚¬¨

Mobiel: 06 39 421 252

Email: [email protected]