(Persbericht) Nieuwe brochure boordevol muzikale reisinspiratie!
Hannick Reizen, sterke speler op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor het voorjaar en zomer 2011.

Nieuw: Abu Dhabi Classics
Een ontdekkingsreis naar Abu Dhabi en Dubai met klassieke concerten in het Emirates Palace en onder de sterrenhemel in de oase Al Ain bij Abu Dhabi. Met het aanbieden van culturele evenementen van hoge artistieke kwaliteit wil het festival Abu Dhabi Classics een brug slaan tussen Europa en het Arabische schiereiland. Sinds 2008 manifesteert Abu Dhabi Classics zich op de lijst van culturele instellingen die als doel hebben de Verenigde Arabische Emiraten op de artistieke wereldkaart te zetten met ambitieuze projecten vergelijkbaar met die van het Louvre of het Guggenheim.
Nieuw: Operettereis naar het ´Mekka van de operette‘˜
Speciaal voor operetteliefhebbers: een reis naar het bekende Lehà¡r-festival in Bad Ischl in het mooie Salzkammergut. Het operettefestival wordt sinds 1999 jaarlijks gehouden ter ere van
Franz Lehà¡r, die in Bad Ischl zijn zomerresidentie had.
Herdenking 2011: Mahler en Liszt
Op 18 mei 2011 is het een eeuw geleden dat componist en dirigent Gustav Mahler overleed, slechts 50 jaar oud. Er zijn twee speciale Mahler-reizen: naar Wenen en Leipzig. Men bezoekt plaatsen die in het leven van Mahler een belangrijke rol hebben gespeeld. Een musicoloog verzorgt leerzame lezingen ter voorbereiding op de concerten.
In 2011 viert de hele wereld de 200ste geboortedag van de componist Franz Liszt. Wonderkind, pianovirtuoos, bon vivant, wereldburger en zelfbenoemd 'zigeunermuzikant'. De muziek van Franz Liszt is even veranderlijk en tegenstrijdig als zijn schepper.

Klassieker
Echte klassiekers zijn de operareizen naar Verona. Sinds 1993 is Hannick Reizen jaarlijks aanwezig op dit prestigieuze operafestival in Noord-Italië. Verona is een bijzonder geliefde bestemming bij de individuele operaliefhebbers.
Maatwerkreizen worden steeds meer geboekt
Steeds meer individuele muziekliefhebbers laten hun muziekreis geheel op maat samenstellen, een muziekreis die optimaal aansluit op de persoonlijke behoefte. Bij Hannick Reizen ligt het percentage maatwerk op 85% van alle individuele arrangementen. Een stijging van 9% t.o.v. 2009. Voor de individueel ingestelde reizigers biedt Hannick Reizen dit seizoen muziekreizen naar Verona, Milaan, Wenen en een muzikale autorondreis Thà¼ringen. Tevens zijn er volop maatwerkreizen naar opera‘˜s en concerten met de muzikale wereldtop zoals superster Anna Netrebko of maestro Sir Simon Rattle.

Het meest actuele aanbod op www.hannick.nl
Het complete aanbod, met uitgebreide reisbeschrijvingen, is te vinden op www.hannick.nl.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular