'Coach for Life' module van Definest maakt deelnemers gemotiveerder, professioneler, gezonder en gelukkiger

 

In Centrum de Horst in Winterswijk Meddo start 5 november 2007 een nieuwe, exclusieve opleiding. In geen enkele andere opleiding kunnen mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling of bewustwording in zo'n korte tijd zo veel bereiken. Definest biedt een diepgaande studie naar het menselijk onbegrensde potentieel. Het is een uitgesproken kans om zakelijk en privé het algehele functioneren in de privé- en werksfeer in een korte tijd te optimaliseren. Deelnemers ontwikkelen zichzelf tot procesbegeleider van hun eigen leven en rolmodel in het leven van anderen. Voor wie eerst wilt zien en dan geloven: op 1 september staat er een kennismaking gepland tussen 16.00 uur en 17.00 uur tijdens de gratis 'Open Dag' in Centrum Soul Essentials in Almere.

 

 

Coach for Life is een op zich staande, ervaringsgerichte training, een module die sturing leert geven aan het leven om de kwaliteit ervan te optimaliseren. Hierdoor zullen deelnemers zowel op werk als privé gezonder en gelukkiger worden. Dit doel wordt met name bereikt door het leren beheersen van voortdurende zelfkritiek en het vullen van leegtes in hun leven. Beschermende lagen worden afgepeld; muren worden afgebroken;  vechtschilden weggegooid; blokkades worden opgeheven; het masker wordt afgezet en obstakels uit de weg geruimd. Men ontvangt praktische tools om aan zichzelf te blijven werken. Dat wat goed is voor hen, of wat ze graag meer zien groeien, wordt uitvergroot. Deelnemers zullen regelmatig buiten hun comfortzone treden waarmee het vertrouwen in zichzelf en het leven toeneemt. Ook integreren zij de belangrijkste basisvoorwaarde die nodig is om ruimte te geven aan de groei en ontwikkeling van anderen. Na deze periode zullen deelnemers in bezit zijn van praktische handvatten en basisprincipes om hun leven zo vervullend mogelijk te blijven maken.

 

Definest en Ursula Aerts

 

De module 'Coach for life' is een onderdeel van de opleiding Definest die georganiseerd wordt door Ursula Aerts. Na het vinden van haar passie investeerde Aerts jarenlang in zichzelf in de vorm van persoonlijke ontwikkeling. Internationaal volgde Aerts tientallen opleidingen en nam herhaaldelijk deel aan de meest intensieve transformatieprocessen bij excellente leermeesters. Ze studeerde met indianen uit Amerika, westerse en Peruviaanse sjamanen, westerse artsen en spirituele leiders. Na het volgen van tal van opleidingen binnen de reguliere en alternatieve gezondheidszorg werkte Aerts een aantal jaren in ziekenhuizen en andere reguliere instellingen. Met een inmiddels breed en hoog ontwikkeld bewustzijnsniveau is Aerts een voorbeeld van hoe een mensenleven volledig kan veranderen naar een betere kwaliteit van leven.

As ervaringsdeskundige in traumaverwerking en empowerment zet Aerts zich internationaal in voor de meest uiteenlopende type mensen en organisaties, waaronder scholen, bedrijven, stichtingen voor ontwikkelingssamenwerking, overheid en regelmatig hele gezinnen. Niet alleen is het mogelijk om in een korte tijd veel te veranderen, maar volgens Aerts is investeren in je persoonlijke ontwikkeling het mooiste geschenk dat je jezelf en de wereld kunt geven.

 

 

Noot voor redacties, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal, het bijwonen van de activiteiten of als u een lezersactie wilt aanbieden, kunt u contact opnemen met Ursula Aerts via 036 5355388. Of lees meer op www.definest.nl