Amsterdam, 21 augustus College of MultiMedia heeft haar opleiding MultiMedia Engineer nog verder verbeterd. Deze opleiding is de standaard op het gebied van vooruitstrevende technologieën in nieuwe media. Geheel in lijn met de voortdurende ontwikkelingen en onze kijk op de toekomst introduceren wij de nieuwe standaard!

HTML5 en CSS3
HTML5 wordt door velen als de toekomst beschouwd en de opleiding MME zal hier dan ook de nodige aandacht aan schenken. Er wordt gestart met een introductie zodat je leert welke nieuwe features HTML5 biedt en in module twee gaat de opleiding verder de diepte in.

Belangrijk is ook CSS3, een nieuwe taal die gebruikt wordt om websites te stileren. Deze taal zal binnen afzienbare tijd de standaard zijn op het web en CMM zorgt ervoor dat je optimaal voorbereid wordt op wat komen gaat!

Mobile is the future
Het ontwikkelen en ontwerpen voor mobiel zal een grotere rol gaan spelen. Zo leer je hoe je met behulp van Flash Actionscript een game maakt en omzet naar een iPhone of iPad. Ook zullen we aandacht besteden aan het ontwikkelen van een mobiele applicatie en hoe deze te exporteren met Flash of Dreamweaver.

Verder zal aandacht besteed worden aan het ontwerpen van een mobiele website, iets dat met de explosieve groei van mobiel internet steeds belangrijker wordt. Bij ons leer je hoe hier optimaal gebruik van te maken!

Nieuwste software
Wij gebruiken altijd de nieuwste software en dus zal de nieuwe Adobe CS6 Master Collection worden gebruikt. Zo zal er een introductie in After Effects gegeven worden waarmee je leert animeren voor web en video. En met Adobe Encore leer je dat het maken van een eigen DVD, Blu-Ray of web DVD een peulenschil is!

Start opleidingen
De opleidingen starten op 17 en 22 september in zowel Fulltime als Parttime variant.
Zie ook onze website, bekijk het werk van oud-studenten en hun testimonials en bekijk voor een nog beter beeld van de opleiding het lesoverzicht van de eerste module.

Proefles
Kom kennismaken tijdens de proefles op 5 september om 18:00 uur !

Mocht je additionele informatie willen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek in waarbij je informatie van de leraren krijgt en rondgeleid wordt door de school. Direct inschrijven is ook mogelijk.
Graag tot ziens bij CMM!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular