Beveiligingspartners Techniek (onderdeel van de BpN-Groep) presenteert donderdag 5 November op de KindVak te ´s-Hertogenbosch een oplossing voor Noodsituaties in de Kinderopvang.

Medewerkers van bedrijven in de Kinderopvang kunnen na aanschaf van het Kinderopvang Noodpakket met à©à©n simpele handeling ervoor zorgen dat hulpdiensten snel en adequaat worden aangestuurd.

Directeur Sleurink :
het Kinderopvang Noodpakket maakt het mogelijk dat medewerkers hun handen vrij hebben om in te grijpen bij noodsituaties zoals Agressie, Brand en Medische Incidenten. Ondertussen worden de hulpdiensten voor hen aangestuurd vanuit de Alarmcentrale van onze Meldkamer. Deze Alarmcentrale blijft ondertussen meekijken en meeluisteren in het betreffende pand zodat Hulpdiensten bij onverwachtse ontwikkelingen kunnen worden bijgestuurd.

Het Kinderopvang Noodpakket is modulair opgebouwd zodat voor elke specifieke situatie maatwerk kan worden geboden.

Interessant voor Kleinere Ondernemingen in de Kinderopvang is dat er momenteel een subsidieregeling is waarbij 50% van de investering in beveiligingsmaatregelen wordt gesubsidieerd door de overheid. Indien er niet meer dan 10 Fulltime medewerkers per vestiging zijn en maximaal 5 vestigingen komt een onderneming voor subsidie in aanmerking.
Beveiligingspartners begeleid ondernemers in dit subsidietraject.

Na de beursintroductie zal BpN-Groep het product ook in andere branches gaan aanbieden.

Beveiligingspartners Techniek BV
Reaal 9a
8305 BP Emmeloord
Tel. 036-5362070
Fax. 036-5342476
www.beveiligingspartners.nl

Website: http://www.beveiligingspartners.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular