Naarden, 18 mei 2009 - Het zijn drukke tijden voor de Werving & Selectie bureaus in Nederland. In het huidige economische klimaat dienen kansen en bedreigingen zich dagelijks aan. Snel online handelen is in deze branche dan ook een must. Dagelijks wordt veel bedrijfskritische informatie verstuurd naar kandidaten en opdrachtgevers. Optimale veiligheid en een permanente beschikbaarheid van gegevens zijn daarbij belangrijke aspecten. Een haperende ICT-omgeving is dan ook hà©t spookbeeld van veel Werving & Selectie bedrijven.

Focus op core-business

à¢â‚¬à…“Dat klopt helemaal, geeft Dennis Grefkens, mede-eigenaar van het Amsterdamse recruitmentbureau Ambitious People (www.ambitiouspeople.nl) aan. à¢â‚¬à…“Wij werken geheel webbased, snel schakelen en altijd online de beschikbaarheid hebben over onze gegevens zijn hiermee cruciaal voor onze bedrijfsvoering. Ambitious People heeft het beheer van de gehele ICT-omgeving uitbesteedt aan PEAK-IT. Zij zorgen voor een real-time monitoring en beheren pro-actief alle veiligheidsaspecten. Dagelijks wordt er - op een offsite locatie - een online back-up gemaakt van alle bedrijfskritische informatie van Ambitious People. In het geval van een storing wordt deze snel en adequaat opgelost door de experts van PEAK-IT.

Experts binnen Werving & Selectie

à¢â‚¬à…“Wij zijn er trots op dat Ambitious People bewust heeft gekozen voor PEAK-IT, stelt Ron Bodt, salesmanager binnen PEAK-IT (www.peak-it.nl). à¢â‚¬à…“Onze branchekennis binnen Werving & Selectie wordt gewaardeerd. Wij weten exact waar de hulp en advies nodig is en vertalen dit in een passende en flexibele oplossing. Steeds vaker kiezen opdrachtgevers daarbij voor managed services. Begrijpelijk, want met onze managed services zorgen wij er voor dat bedrijven zich volledig kunnen blijven richten op hun core-business. Daarnaast realiseren bedrijven en organisaties direct besparingen op hun ICT exploitatiekosten! PEAK-IT managed services biedt servicedesk, werkplekbeheer, serverbeheer en netwerkbeheer aan voor een vast bedrag per werkplek per maand.

Over PEAK-IT

PEAK-IT (www.peak-it.nl) is sterk in outsourcing, consultancy, software development en support & beheer van IT-infrastructuren. Er werken momenteel ongeveer 500 mensen bij PEAK-IT en we hebben vestigingen in Amsterdam, Naarden, Den Bosch, Utrecht, Rijswijk, Den Haag, Stockholm, Malmචen Helsinki. PEAK-IT is onlangs in een onafhankelijk onderzoek uitgeroepen tot TOP-ICT-werkgever en volgens Deloitte behoort PEAK-IT tot de Top-50 van Best Managed Companies in Nederland.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular