Een onverwachte verandering van omstandigheden vereist een snelle reactie. De tijdelijke klaslokalen van Portakabin zijn uit voorraad leverbaar en kunnen binnen enkele dagen worden geplaatst een factor die van cruciaal belang kan zijn in geval van een noodsituatie.

Een belangrijke reden waarom zo veel scholen kiezen voor Portakabin ligt aan de ruime afmetingen van de klaslokalen. Met ruim 56m2 per lokaal zijn ze zelfs groter dan een een gemiddeld klaslokaal. De gezondheid van de schoolkinderen staat centraal door veel aandacht te besteden aan natuurlijk daglicht, isolatie en een uitstekende ventilatie. Door de ruime afmetingen van de geschakelde modulaire bouwsystemen betekent het dat u een volledig vrije overspanning van 10 of 12 meter heeft zonder pilaren. De nieuwe klaslokalen bevatten een of twee ruime lesruimten en zijn standaard voorzien van:

ࢠ  een entree met kapstokvoorziening
ࢠ  regelbare afzuigunit (ventilatie conform permanente bouweis bouwbesluit);
ࢠ  onderhoudsarme vinyl vloerbedekking
ࢠ  robuuste eenvoudig te reinigen scheidingswanden
ࢠ  een of meer toiletten, inclusief wastafel
ࢠ  eenvoudige aansluiting op water en elektriciteit
ࢠ  per lokaal een afsluitbare bergruimte

Uiteraard is Portakabin zich ervan bewust dat iedere lessituatie en onderwijsvorm verschillende behoeften met zich mee brengt. Daarom kunnen de klaslokalen
worden voorzien van diverse opties zoals:

ࢠ  white boards, stoelen, tafels en ander meubilair
ࢠ  een kindvriendelijk veiligheidspakket
ࢠ  CO2 monitor als indicator voor de ventilatiebehoefte

Een schooloplossing die aan alle eisen voldoet Portakabin

Portakabin hanteert een customer charter, waarin het de belofte doet oplossingen op tijd en op budget te leveren - twee zeer belangrijke factoren wanneer u voor de aanvang van het nieuwe schooljaar een tijdelijk gebouw nodig heeft. Een totaaloplossing wordt geboden, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Onze schoolgebouwen kunnen op een turnkey basis worden afgeleverd.

Verder ondersteunen wij u kosteloos bij de aanvraag van uw bouwvergunning. Zo verzorgen wij de tekeningen en bieden assistentie bij het invullen van de benodigde formulieren. Andere mogelijkheden zijn:

ࢠ  elektriciteit- en wateraansluiting
ࢠ  aanleggen van funderingen
ࢠ  klimaatbeheersing
ࢠ  beveiliging en interieurontwerp

Dankzij haar zeer ruime praktische ervaring in de onderwijssector, heeft Portakabin veel scholen kunnen helpen een oplossing te vinden die aan al hun vereisten voor tijdelijke lesruimte voldoet. Toen de Regionale Scholen Gemeenschap het Lingecollege in Tiel, tijdelijk extra lesruimte nodig had vanwege een renovatieproject, werd een beroep gedaan op Portakabin. De school profiteerde van de snelheid en efficiëntie waarmee Portakabin de lesruimten kon leveren en plaatsen, in een omgeving waarin minimale verstoring van essentieel belang was.«
En de verscheidenheid van klantenbehoeften vertaalt naar een grote diversiteit aan afmetingen van gebouwen. Voor elke situatie een klaslokaal. Meer informatie over onze gebouwen kunt u zien op onze website: www.portakabin.nl Indien u persoonlijk advies wilt, kunt u altijd met een van onze hire centre managers contact opnemen op telefoonnummer: 0800 3456 000.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular