ROTTERDAM 20 April 2010.

Op het Noordereiland te Rotterdam is een interessante ontwikkeling gaande. Jonge ambitieuze ondernemers vestigen zich op dit unieke stukje Rotterdam. Het prachtige uitzicht, de gunstige economische condities en een plaatselijke betrokkenheid die je alleen op een eiland kunt verwachten maken van deze omgeving een aantrekkelijke en inspirerende locatie voor bedrijfshuisvesting.
Vanaf 1 januari 2010 heeft zich een groep ondernemers gevestigd aan de Maaskade 111B.
Dit Statige vooroorlogse pand is flexibel ingericht en voldoet aan alle normen van een modern kantoorpand. De maaskade is uitstekend bereikbaar met eigen- of openbaar vervoer, bovendien is het à©à©n van de weinige A-locaties in Rotterdam waar je gratis kunt parkeren.

De ondernemers zijn actief in de meest uiteenlopende branches. Als belangrijkste overeenkomsten delen zij een overvloed aan goede ideeën en grenzeloze ambities. Het project Werkplekaandemaas (www.werkplekaandemaas.nl) laat zien welke bedrijven er aan de Maaskade gevestigd zijn en geeft verdere informatie over dit unieke stukje Rotterdam. Initiatiefnemers van dit project zijn Dhr. Bastiaan Koetsveld, zelf eigenaar van VoorkomLeegstand en mede-eigenaar van BK², en Dhr. Bart Klaassen, tevens mede-eigenaar van BK².

Bezoek voor meer informatie over werken op deze toplocatie: www.werkplekaandemaas.nl