(Persbericht) Reeuwijk, 20 juli 2011 Voor de vierde keer op rij organiseert SPS in samenwerking met Stichting Muziekfestival Reeuwijk op vrijdagavond 26 augustus het SPS Jazzfestival. Het SPS Jazzfestival staat bekend om de grote namen die het ieder jaar op het podium weet te krijgen en ook dit jaar is er weer een mooie line-up samengesteld. Artiesten als Scarlet Mae, Denise Jannah en de Wicked Jazz Sounds Band zullen een optreden verzorgen aan de sfeervolle Reeuwijkse plassen. Een geweldige afsluiting van het festival wordt verzorgd door Alain Clark en zijn band. Kortom, een afwisselende mix van soul, gospel, jazz en funky beats.

Programma
Het programma van het SPS Jazzfestival ziet er als volgt uit:

Podium 1:
19.30 - Denise Jannah
21.30 - Wicked Jazz
23.30 - Alain Clark

Podium 2:
19.30 - Scarlet Mae
22.00 - Tiny Little Bigband

Podium 3:
19.45 - Kris Berry
22.00 - Finn Silver

Locatie en entree
Het SPS Jazzfestival wordt gehouden op de Notaris d‘˜Aumerielaan te Reeuwijk. Kaarten zijn vanaf 1 augustus verkrijgbaar voor tien euro. Voor meer informatie over het programma, de kaartverkoop en een sfeerimpressie van vorig jaar: www.spsjazzfestival.nl.

NB. Programmawijzigingen voorbehouden.
-------------------------

Noot voor de redactie: Er is een foto op hoge resolutie beschikbaar van Alain Clark.

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de GENSYS࢑ž¢ Business Service Management (BSM) oplossing en aanbieder van de op GENSYS gebaseerde Res-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de lokale IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met ruim 16 jaar beheerexpertise bij meer dan 300 gerenommeerde klanten is SPS à©à©n van de belangrijkste spelers in de Business Service Management markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: à¢â‚¬Å“Manage IT the Gensys Wayà¢â‚¬. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Femke Jansen
[email protected]
035-582 27 30