Persbericht

Nijmegen, 21 april 2010

OranjeTwittert.nl is een nieuw initiatief van mySocialNetwork.nl. Op deze site vindt men alle WK tweets op à©à©n overzichtelijke plek. De nieuwsartikelen komen niet van persbureaus of andere nieuwssites, maar zijn Twitter berichten van iedereen die geinteresseerd is in Oranje en het WK in Zuid-Afrika.

Op OranjeTwittert.nl vindt men, naast alle WK-tweets, ook informatie over de teams, het speelschema, actuele wedstrijdstanden en een webshop. Daarnaast is er een online forum waar men kan discussiëren over opstellingen, spelers, wedstrijden, eigenlijk over alles wat een WK zo interessant en boeiend maakt. Bovendien is het mogelijk om zelf artikelen te publiceren die langer zijn dan 140 karakters. Daarnaast heeft OranjeTwittert.nl een reporter in Zuid-Afrika op locatie die gedurende het WK met regelmaat artikelen publiceert over Zuid-Afrika en het WK voetbal.

Delen en weten wat er elke minuut gebeurt

Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is in zijn/haar Tweet het volgende toe te voegen: #OranjeTwittert. De Tweet verschijnt op de homepage van de website OranjeTwittert.nl, bezoekers kunnen reageren op deze Tweets, direct op de site of via Twitter. Tevens kan men de Tweets eenvoudig delen via andere sites als Hyves, Facebook, Nujij en Linkedin.

------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie

mySocialNetwork.nl is actief in het opzetten van online communities zoals www.Twipper.nl, en www.PartijPolitiekNieuws.nl. Hierbij zijn ´lokaal‘˜, ´nieuws‘˜, ´gratis‘˜, ´laagdrempeligheid‘˜ en ´gebruikers- en overheidsparticipatie‘˜ de belangrijkste steekwoorden. mySocialNetwork.nl is een zeer gedreven groep mensen met jarenlange ervaring op het gebied van internet, intranet en online communities in kleine, middelgrote en internationale concerns.

Voor meer informatie over OranjeTwittert.nl:

Jos Jaspers
Telefoon: 024 - 848 94 85
Mobiel: 06 24 22 99 49

Cees van Dongen
Mobiel: 06 46 23 17 06

Email: [email protected]
www.mySocialNetwork.nl

Twitter: @OranjeWK2010
www.OranjeTwittert.nl