Zeist, 15 april 2008 – Robin Verbruggen (33) is onlangs gestart als Managing Consultant bij Orga, een HR-adviesbureau voor de ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties. Robin is in deze functie onder andere verantwoordelijk voor het ontwikkelen van new business en formulemanagement.

Na de afronding van zijn studie bedrijfseconomie heeft Robin uitgebreide ervaring opgedaan in de detachering, uitzend- en werving & selectiebranche. Zo was hij actief als Account Manager bij Jufidet BV en werkte hij daarna als Commercieel Manager bij UBN Uitzendburo. In deze laatste functie maakte hij zich sterk voor het ontwikkelen van een professionele commerciële organisatie. Het afgelopen jaar is Robin werkzaam geweest als Directeur bij UBN Select.

“In mijn nieuwe functie krijg ik de kans om mijn kennis en ervaring verder te ontplooien,” aldus Robin Verbruggen. “Orga is een sterke HR-businesspartner en aan deze profilering wil ik graag een bijdrage leveren. Naast de raakvlakken met mijn vorige baan zie ik bij Orga mogelijkheden om mijn reeds opgedane ervaring op een kwalitatieve manier in te zetten.”

-----------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Robin Verbruggen, Managing Consultant bij Orga.

Over Orga

Orga, een middelgroot HR-adviesbureau voor de ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, biedt via internet tests aan op het gebied van werving en selectie, assessment, loopbaanadvies en reïntegratie, coaching, training en management development. Met de online toolkit kunnen P&O-professionals op basis van kwalitatieve vragenlijsten een betrouwbaar, genormeerd en valide beeld krijgen van kandidaten tegen lage investeringskosten. Inmiddels heeft Orga meer dan 1000 professionele klanten, zoals uitzendbureaus, loopbaanadviseurs, coaches, selectiepsychologen, detacheringbureaus en recruiters. Dagelijks worden meer dan tweehonderd kandidaten getest. Voor meer informatie over Orga kijkt u op www.orga-advies.nl. Voor de instrumenten kijkt u op www.orga-toolkit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-58 227 30 / 06-470 499 61
E-mail: [email protected]