Zeist, 25 maart 2008 – Orga Toolkit, een uitgever van online tests en vragenlijsten voor assessment, ontwikkeling en loopbaanadvies, organiseert op 24 april een workshop om P&O professionals kennis te laten maken met de nieuwe Toolkit. Deze middag staat in het teken van de mogelijkheden op het gebied van kwalitatieve instrumenten voor Assessment en Development.

In de workshop worden de nieuwe onderdelen en toepassingsmogelijkheden, waaronder het nieuw geïntroduceerde webcam assessment, toegelicht. Drie veelgebruikte vormen van online vragenlijsten worden gedemonstreerd. Het gaat hierbij om de werkgerelateerde persoonlijkheidsvragenlijst (WPV), de 360 graden module voor ontwikkeling en verschillende capaciteitentests. Daarnaast wordt ingegaan op de toepassing van testresultaten bij selectie en loopbaanadvies.

De workshop vindt plaats op 24 april van 14.00 uur tot 17.00 uur aan de Utrechtseweg 31 te Zeist. Deelname is gratis en aanmelden kan via [email protected] of telefonisch via 030-288 75 10.

-----------------------

Over Orga
Orga, een middelgroot HR-adviesbureau voor de ontwikkeling van competenties en prestaties van mensen en organisaties, biedt via internet tests aan op het gebied van werving en selectie, assessment, loopbaanadvies en reïntegratie, coaching, training en management development. Met de online toolkit kunnen P&O-professionals op basis van kwalitatieve vragenlijsten een betrouwbaar, genormeerd en valide beeld krijgen van kandidaten tegen lage investeringskosten. Inmiddels heeft Orga meer dan 1000 professionele klanten, zoals uitzendbureaus, loopbaanadviseurs, coaches, selectiepsychologen, detacheringbureaus en recruiters. Dagelijks worden meer dan tweehonderd kandidaten getest. Voor meer informatie over Orga kijkt u op www.orga-advies.nl. Voor de instrumenten kijkt u op www.orga-toolkit.nl.

Meer informatie:
Marcommit PR
Denise van Ooijen
Tel. 035-58 227 30 / 06-470 499 61
E-mail: [email protected]