(Persbericht) Otto.nl opent op 7 april de mobile shop. Via m.otto.nl kan de klant het gehele assortiment met een eenvoudige bediening op alle smartphones bekijken en bestellen.

De mobile shop is een geschikte eigentijdse manier om onderweg het online winkelgemak van OTTO te ervaren. Net als op otto.nl zijn ook in de mobile shop de services ´bestelstatus‘˜, ´persoonlijke gegevens‘˜, ´het verlanglijstje‘˜ en andere gebruiksvriendelijke services altijd bereikbaar.

OTTO vindt het een logische stap om een mobile shop te openen in navolging op de enorme toename van smartphones en mobiel internet gebruik in Nederland.

OTTO heeft mobile shopping als à©à©n van haar speerpunten voor de komende jaren vastgesteld. Met de mobiele site m.otto.nl maakt OTTO optimaal gebruik van de eigenschappen die smartphones bieden; gebruiksgemak, snelheid en een duidelijke structuur.

Meer informatie over de mobile shop van OTTO is te vinden op otto.nl/mobileshop.

Ter introductie van de mobile shop verloot OTTO een iPad. Iedereen die in periode van 7 t/m 20 april een bestelling plaatst op m.otto.nl dingt automatisch mee.