(EMEA Persberichten) Rotterdam, 6 augustus 2010 Ouders met kinderen veilig en gerust op vakantie met de GPS Zorgriem

Ouders van kinderen of juist de kinderen van dwalende ouderen (Alzheimer dementie) gaan met een gerust en veilig gevoel op vakantie.

De Zorgriem werkt wereldwijd en lokaliseert de zoekgeraakte dwalende kinderen en senioren. Het GPS track&tracà© dwaaldetectie systeem wordt in Nederland toegepast door mantelzorgers en professionele zorginstellingen en zorgpersoneel.

Het Zorgriem GPS Track&Trace systeem is zeer eenvoudig in gebruik en toe te passen in situaties waarbij er sprake is van dwalende personen zoals kinderen en Alzheimer dementie.

Wereldwijd kunt u met een wachtwoord en gebruikersnaam direct de persoon lokaliseren via het internet. Dit gaat via een pc, notebook, mobiele pda telefoon of een 24x7 alarmcentrale.

Meer algemene informatie kunt u vinden op de website: www.zorgriem.nl. Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u via email [email protected] of telefonisch (010-7982498) contact opnemen.

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Lichtenauerlaan 102
3062 ME Rotterdam
The Netherlands

Postadres:
Postbus 4365
3006 AJ Rotterdam
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)10 7982498
Fax: +31 (0)84-7219531

Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 010 7982498
E-mail: [email protected]

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracà© oplossingen op basis van onafhankelijke technologieën zoals GPS, RFID, Zigbee, Bluetooth en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracà© gerelateerde diensten.

De MobileTrack Universal Gateway is een apparatuur, hardware en protocol onafhankelijke open Track&Tracà© en Mobility platform toegankelijk voor iedere fabrikant en dienstenleverancier.

MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, overheid, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS keten alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl