Amsterdam 12 mei 2009 - Recentelijk hebben de directies van Deputy IT en 3Ip Web Solutions overeenstemming bereikt over de overname van 3IP Web Solutions door Deputy IT.

Deputy IT is door haar constante groei altijd op zoek naar goede werknemers en uitdagende opdrachten. 3IP Web Solutions kreeg steeds meer opdrachten waardoor een capaciteitstekort ontstond.

Behalve de relaties en klanten neemt Deputy IT ook de commercieel directeur van 3Ip Web Solutions over, een ervaren accountmanager die expertise heeft op het gebied van verkooptrajecten van websites en webapplicaties.

3IP Web Solutions ontwikkelt websites. Voormalig commercieel directeur Sander de Vries: à¢â‚¬à…“ De hoeveelheid toegewezen opdrachten bleef stijgen, het was voor ons niet mogelijk om alle opdrachten aan te nemen en op redelijke termijn een kwalitatief goed product af te leveren. Omdat 3IP veel waarde hecht aan kwaliteit hebben we ervoor gekozen op te gaan in Deputy IT.

Marco Tames, directeur Deputy IT: à¢â‚¬à…“Vanwege onze groei zijn wij altijd op zoek naar goede collega´s en klanten. De overname van 3IP Web Solutions biedt ons een mooie kans om deze groei door te zetten. We hebben er vertrouwen in dat 3IP Web Solutions ons veel expertise en opdrachten op zal leveren.

3IP wordt een onderdeel Deputy IT maar zal dit jaar nog deels opereren onder haar eigen naam. Sander de Vries zal samen met de manager Web Intelligence van Deputy IT, Owen Schikhof, en de directie van Deputy IT leiding gaan geven aan de vernieuwde afdeling.

Over Deputy IT
Deputy IT is een energiek bedrijf met een persoonlijke aanpak, gevestigd in Amsterdam.
Ze is gespecialiseerd op het gebied van Business Intelligence, Competitive Intelligence en Web Intelligence en kan op basis van uw specifieke wensen IT-oplossingen binnen uw bedrijf realiseren. Deputy IT hecht grote waarde aan duidelijke taal en open en eerlijke communicatie met haar klant. Deputy IT is een dynamische organisatie met veel expertise en creativiteit.
Hebt u vragen? Kijk dan op de website www.deputyit.com of bel 020-4630290

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular