Dordrecht, januari 2009 CNI Europe is op 1 januari 2009 via een Management Buy-In eigendom geworden van Aart Beukers en Jan Vollaers. Dit bedrijf is vooral bekend als distributeur van hoge resolutie IP-camera´s van Mobotix. Beukers (47) heeft als adviseur jarenlang organisaties begeleid bij de selectie en het gebruik van beveiligingsinstallaties. Daarnaast is hij eigenaar van Eye-D Security Experts, een opleider op het gebied van veiligheid in openbaar en semi openbaar gebied. Vollaers (49) heeft bij een aantal internationaal opererende ondernemingen directiefuncties vervuld. Binnen de nieuwe directie van CNI Europe is Beukers verantwoordelijk voor alle commerciële zaken, terwijl Vollaers de administratie, logistiek en techniek voor zijn rekening neemt.

à¢â‚¬à…“CNI Europe is een bedrijf met veel potentie maar te weinig managementervaring om alle marktkansen te benutten, zegt Beukers. à¢â‚¬à…“Die potentie blijkt zowel uit de circa 50% omzetgroei die Mobotix jaarlijks realiseert als uit recente prognoses van IMS Research. Met de kennis en ervaring van Jan en mij op zowel beveiliging- als managementgebied gaan wij het bedrijf de komende jaren verder uitbouwen. Hoewel CNI Europe momenteel al Mobotix´s meest succesvolle distributiepartner is, zijn er nog veel nieuwe toepassings-gebieden voor hoge resolutie IP-camera´s. Bijvoorbeeld in entertainment, logistiek, onderwijs, procesbewaking en zorgverlening. Uiteraard is onze Management Buy-In in goed overleg met de directie van Mobotix AG in Kaiserslautern uitgevoerd.

Over CNI Europe
CNI Europe is al sinds 1996 distributeur van netwerkinfrastructuren en IP-toepassingen. Het in Dordrecht gevestigde bedrijf heeft in 2002 de Mobotix IP-camera´s in Nederland geïntroduceerd en zich daar sterk in gespecialiseerd. De klantenkring van CNI Europe bestaat uit installateurs die complete IP-oplossingen aanleggen en onderhouden. Het bedrijf is onlangs door Mobotix uitgeroepen tot ´Partner of the Year 2007/2008´.
Meer informatie is te vinden op: http://www.cnieurope.nl en http://www.mobotix.nl