Marqit en ICT Kalender hebben deze maand een samenwerkingsverband bekendgemaakt. Door de ICT Kalender te integreren op de site van Marqit.nl, is het voor Marqit´s bezoekers en members nu nog makkelijker een uitgebreid overzicht te krijgen van de voor hen relevante IT events in Nederland.

à¢â‚¬à…“Wij streven ernaar op Marqit.nl de meest relevante informatie voor IT-beslissers aan te bieden. Daarbij hechten wij veel waarde aan de mogelijkheid voor hen om echt verdieping te geven. aldus Roderick Wijsmuller, managing director van Marqit. à¢â‚¬à…“Naast onze whitepaper library en online tools, past de ICT kalender widget daar goed bij. Zo kunnen de IT-beslissers die onze site bezoeken, zich nu een nog completer beeld vormen van het aanbod in de markt.

Bekijk het resultaat op: http://www.marqit.nl/EventCalender.aspx

ICT Kalender is een portal voor evenementen op het gebied van ICT en streeft ernaar over een zo compleet mogelijk aanbod te beschikken. Voor Marqit ontwikkelde ICT Kalender een mini-kalender, die voor IT-beslissers de relevante evenementen uit de database van ICT Kalender toont.

Dylan Prins, de marketing- en communicatiemanager van ICT Kalender is zeer positief over de samenwerking. Prins: à¢â‚¬à…“Wanneer organisatoren van ICT-evenementen hun evenement op onze site plaatsen bereiken ze vanaf nu een groter deel van hun doelgroep. We hebben ons netwerk in à©à©n klap weten te vergroten.

---------------------------------Einde Persbericht----------

Over Marqit
Marqit is gespecialiseerd in online lead generation. Marqit brengt vraag en aanbod binnen de markt van de mobiele data oplossingen, networking, IT Security, outsourcing, IT Storage en IT beheersoftware bij elkaar via een netwerk van gespecialiseerde websites en events. Zie ook www.marqit.nl.

Over ICT Kalender
ICT Kalender is hà©t online portal voor evenementen op het gebied van ICT.
De website van ICT Kalender geeft een overzicht van evenementen, beurzen, seminars, productpresentaties etc. op het gebied van ICT. Meer informatie over ICT Kalender: www.ictkalender.nl.

Noot aan de Redactie:

ICT Kalender
Contactpersoon: Dylan Prins
Tel: 06 11 49 69 12
Email: [email protected]

Marqit
Contactpersoon: Jordi van Herk
Tel: 070 313 0070
Email: [email protected]