(Persbericht) Reeuwijk, 28 juni 2011 Oxyma, een marketing service provider, heeft gekozen voor de IaaS oplossing van SPS, specialist in beheer en continuïteit van ICT-omgevingen. Omdat de kantoorautomatisering van Oxyma toe was aan een upgrade ging het bedrijf op zoek naar een partner. De belangrijkste eis was de mogelijkheid om de interne en externe kennis en krachten te bundelen en samen tot een doelgerichte oplossing te komen. Oxyma beschikte al over de juiste technische engineers, maar kwam mankracht tekort om continuïteit te garanderen. Daarnaast had het bedrijf geen volledig ingericht datacenter. Omdat diverse oplossingen inmiddels standaard zijn in de markt, besloot Oxyma niet zelf te investeren in een nieuw datacenter, maar de ICT-omgeving uit te besteden aan een partner.

Jos van Loo, IT Director bij Oxyma: à¢â‚¬Å“We hebben besloten om onze IT-omgeving volledig uit te besteden aan SPS. De korte lijnen en de mogelijkheid om de kennis van Oxyma en SPS te bundelen in een partnership gaven hierin de doorslag. Omdat wij zelf ook veel ICT-kennis in huis hebben, werken we echt samen met SPS aan oplossingen ten behoeve van business continuïteit. Tijdens het project en na oplevering is het belangrijk om van beide kanten inlevingsvermogen te hebben in de uitdagingen en de problemen. Juist dit vind je bij een club met een omvang als SPS. We hebben dan ook het volledige vertrouwen in dit project.à¢â‚¬

Marko de Jong, Algemeen Directeur van SPS: à¢â‚¬Å“Wij zijn zeer verheugd met de keuze van Oxyma voor SPS. Bij SPS zijn we gewend om dicht op de klant business te opereren en maatwerk te leveren. De manier waarop we samenwerken met Oxyma is erg prettig, omdat kennis en expertise continu gedeeld worden. Bij een complete herstructurering van de infrastructuur zijn communicatie en vertrouwen essentieel. Door de juiste afstemming profiteert Oxyma straks optimaal van de pay per use formule van onze IaaS oplossing.à¢â‚¬

Naar verwachting wordt het project halverwege het derde kwartaal afgerond.

-------------------------------
Over Oxyma
Oxyma is een marketing service provider die organisaties helpt hun customer value te verhogen. Oxyma genereert customer insights en ontwikkelt op basis daarvan klantcontactstrategieën en customer life cycle programma‘˜s. Deze strategieën en programma‘˜s worden cross-channel via alle gangbare out- en inbound kanalen geoperationaliseerd. Oxyma integreert kanalen, processen en systemen, waardoor een optimale klantinteractie mogelijk wordt.

Oxyma B.V. bestaat uit de handelsnamen: 2organize, InBetween Marketing Services en Oxyma Interim. Met meer dan 140 professionals die op het snijvlak van direct marketing en IT werken voor toonaangevende opdrachtgevers in competitieve markten die intensief moeten communiceren met grote groepen klanten. Tot de opdrachtgevers behoren KPN, Thomas Cook, Nuon Energie, ABN AMRO, Adobe, Hi, Reed Business, Univà©, Nederlandse Spoorwegen, BelCompany, NS Hispeed, UPC Broadband, XS4all, Albert Heijn, Hema, Albert.nl, Ortel Mobile en Vodafone. Meer informatie is te vinden op www.oxyma.nl en op www.2organize.com.

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de GENSYS tm Business Service Management (BSM) oplossing en aanbieder van de op GENSYS gebaseerde Res-Q beheerdiensten en Datacenter services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers en de lokale IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die hun IT beter willen afstemmen op de business en als Interne Service Provider meetbare diensten moeten gaan leveren. Als innovatieve IT-organisatie met ruim 16 jaar beheerexpertise bij meer dan 300 gerenommeerde klanten is SPS à©à©n van de belangrijkste spelers in de Business Service Management markt. Door tooling, processen en organisatie volledig op elkaar af te stemmen levert SPS een totale beheeroplossing inclusief blauwdruk voor beheerorganisaties en processen: à¢â‚¬Å“Manage IT the Gensys Wayà¢â‚¬. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Carola Rijnbeek
[email protected]
035-582 27 30