(Persbericht)
Eten-Leur, 3 oktober 2011 Speciaal voor HRD-professionals organiseert P3transfer op donderdag 24 november GetX: trends in het ontwikkelen van medewerkers. Kennis delen over HRD staat centraal tijdens dit nieuwe jaarlijkse evenement dat zich richt op professionals die op beleidsniveau te maken hebben met human resources development voor uitvoerend personeel (op MBO (+) niveau). Op de werkvloer van nu en morgen spelen tal van ontwikkelingen waar een HRD-professional zijn voordeel mee kan doen. Annemarie van Gaal (ondernemer), Nick van Dam (visionair in talentontwikkeling) en Menno Lanting (social media deskundige) delen hun visie, innovatieve ideeën en ervaringen op het gebied van HRD.

Programma
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Welkomstwoord Margareth Koevoets-Koremans, directeur P3transfer
15.10 uur Welkomstwoord van Annemarie van Gaal, presentator
15.20 uur Social media
Menno Lanting geeft een nieuwe kijk op social media. Kenniswerkers kunnen door de inzet van social media voortaan zelf hun werk organiseren. Ook is social media een kans voor kenniswerkers om hun kennis en kunde beter voor het voetlicht te brengen.
15.55 uur Innovatieve leermethoden
Als Global Chief Learning Officer in Global Talent bij Deloitte Touche Tohmatsu Limited zit Nick van Dam bovenop de internationale ontwikkelingen op het gebied van leren en ontwikkelen. Nick vertelt vanuit zijn ervaringen in het bedrijfsleven welke nieuwe, innovatieve methoden interessant zijn voor de hedendaagse HRD-professional.
16.30 uur Kies voor talent
Annemarie van Gaal breekt een lans voor het tot volle bloei brengen van het speciale talent van elke medewerker. In veel organisaties gaat een schat aan talent verloren. Annemarie geeft in haar kennissessie handvatten hoe je talenten het beste kunt benutten.
17.00 uur Afsluiting met aansluitend een netwerkborrel

Aanmelden en locatie
GetX vindt plaats in het Huiskamp Gebouw, Maaskade 120 te Rotterdam. Het evenement is gratis toegankelijk na voorregistratie. Aanmelden kan via www.p3transfer.nl/getx.

--------------------

P3transfer
P3transfer stelt mensen en organisaties in staat hun maximale potentieel te realiseren. Dat doen ze met maatwerk bedrijfsopleidingen voor medewerkers op mbo en mbo+ niveau. P3transfer ontwikkelt medewerkers van organisaties tot vakbekwame, betrokken, flexibele en pro-actieve professionals zodat zij een optimale bijdrage leveren aan de organisatiedoelstellingen. P3transfer biedt MBO-bedrijfsopleidingen, trainingen op maat en EVC-trajecten. De organisatie begeleidt medewerkers in hun ontwikkeling tot Xpert: de medewerker die zelfstandig, proactief werkt en positief staat tegenover verandering. P3transfer gelooft sterk in de praktijk als de krachtigste leerschool. Daarom sluiten de opleidingen optimaal aan bij de praktijk van medewerkers. Medewerkers kunnen het geleerde direct in de praktijk inzetten. Dat verbetert aantoonbaar het rendement van organisaties. En daar gaat het om bij P3transfer: resultaat. Meer informatie is te vinden op www.p3transfer.nl

Meer informatie
Marcommit PR
Ingeborg Schrijver
[email protected]
035-5822730