BN'ers voor goed doel
Naast heel bekende aanbieders zoals Marco Borsato en Paul de Leeuw doet ook Pure & Timeless mee als sponsor voor een bijzonder project in Afghanistan.

Twitterveiling
Via twitterveiling kunnen tweepy's vanaf 10 juli j.l. diensten en producten doneren. De opbrengst (welke op dit moment al ruim 40.000 Euro bedraagt) wordt gebruikt voor de opzet van een school in Afghanistan en een vrouwenhuis in Kabul.

Kaat Mossel
Een heel goed initiatief van tweep 'Kaat Mossel' die op verzoek van haar in Afghanistan gelegerde echtgenoot de twitterveiling opzette. Op de twitterveiling staat echt van alles waar men op kan bieden, van cursussen, tot meet- en greets, kamerconcerten, kleding, sieraden en nog veel meer.

Pure & Timeless
Natuurlijk kon Pure & Timeless, Nederlands grootste online sieradenshop in Parelsieraden, Bruidssieraden en Pandora Trollbead Style sieraden, niet achterblijven. Deze week loopt de aanbieding van een echt 925 Sterling zilveren armband met 20 zilveren bedels naar keuze. Bieden kan nog op twitterveiling tot dinsdag 11 augustus 21.00 uur.

Informatie
Meer weten over deze actie mail dan naar [email protected] of via twitter (pureandtimeless)

Website: http://www.twitterveiling.nl/auction/complete-armband-naar-keuze-pandora-trollbead-style/E9D5D837-9A47-3D32-009F-7C7D7D2703FF