PANDUIT biedt een uitgebreid en betrouwbaar systeem voor permanente identificatie van de fysieke infrastructuur. Het systeem bestaat uit RVS en aluminium markeerplaatjes, tools en bundelbanden, uitermate geschikt voor gebruik in ruwe en industriële omgevingen. De duurzame leesbaarheid zorgt voor een optimale identificatie van pijpen, leidingen, kabels en materiaal. Dit veilige, snelle en gebruiksvriendelijk systeem draagt bij tot een efficiënte risicobeheersing in het bedrijf, meer productiviteit en een veilige werkomgeving.
Het nieuwe PES (Portable Embossing System) voor on-site embossen van klantspecifieke RVS en aluminium markeerplaatjes in middelgrote tot grote volumes is zeer snel inzebaar dankzij het compacte design. De embosser heeft een grote display en wordt geleverd met PANDUIT Easy-Markà¢à¢â‚¬Å¾¢ software. De ideale oplossing voor toepassingen blootgesteld aan vuil, stof of verf.
PANDUIT beschikt ook over een interne afdeling waar u terecht kan voor het embossen en lasergraveren van uw markeerplaatjes, labels en bundelbanden volgens uw specifieke eisen.
Voor meer informatie bezoek de PANDUIT website (http://www.panduit.com/permanentID)
of bel / mail naar de klantenservice voor de gratis brochure (ref. SA-SSCB18):
[email protected] - +32 (0)2 466 86 60