PANDUIT™ presenteert oplossingen voor efficiëntie, beschikbaarheid en ruimtebesparing voor datacenters tijdens Cisco Networkers 2008, Barcelona, 21-24 januari

PANDUIT™, een wereldwijde leverancier van oplossingen voor netwerkinfrastructuur zal een aantal kwesties aankaarten i.v.m. de grootste uitdagingen voor datacenters tijdens Cisco Networkers 2008, Barcelona,  21-24 januari. PANDUIT, een strategische partner van Cisco, zal de nadruk leggen op het helpen van IT-managers bij het maximaliseren van de operationele en energie-efficiëntie, het verbeteren van de beschikbaarheid van toepassingen en het verminderen van de fysieke footprint van de infrastructuur van het datacenter. Hierbij zullen de laatste innovaties worden voorgesteld.

 

Alan Farrimond, EMEA managing director PANDUIT, zei: “PANDUIT geniet al lange tijd van een strategische relatie met Cisco Systems. Op deze manier konden de PANDUIT en Cisco technologieën gecombineerd worden tot één infrastructuuroplossing voor een grotere efficiëntie bij de uitbouw van het netwerk. PANDUIT investeert 10% van haar nettoverkoop in onderzoek en ontwikkeling. Het resultaat van deze investering is een volledig aanbod innovatieve oplossingen voor netwerkinfrastructuren die, samen met producten van partners als Cisco, een efficiënt antwoord bieden op de uitdagingen van alle IT-managers.”

 

Efficiëntie:

Alle PANDUIT oplossingen worden ontworpen met het oog op een maximale operationele en energie-efficiëntie. De innovatieve systemen voor het beheer van de fysieke laag verminderen in grote mate de stress op het management voor het behoud van de netwerkinfrastructuur. De PANDUITmet het oog op een efficiëntere koeling en beperking van het stroomverbruik binnen het datacenter. oplossingen omvatten ook innovatieve ontwerpen voor thermisch beheer

 

Om de efficiëntievoordelen van de volgende generatie convergentietechnologieën, waaronder geïntegreerde communicatie en Power over Ethernet (PoE), volledig te benutten, is een robuuste ingebouwde fysieke laag vereist. Het PanZone™ assortiment zonebekabelingsystemen vermindert de vereiste ruimte voor de netwerkinstallatie door verschillende toepassingen door één kabelsysteem te laten lopen. De PANDUIT PoE systemen maken een intelligent energiebeheer mogelijk voor de laatste PoE toepassingen en verlagen zo het energieverbruik.

 

Beschikbaarheid:

De PANDUIT oplossingen voldoen ruimschoots aan de hoogste industrienormen om een maximale uptime van toepassingen te verzekeren. Vaak wordt het gevaar van elektrische beschadiging aan datacenterapparatuur over het hoofd gezien. Dit kan vermeden worden met de PANDUITStructuredGround™ oplossingen voor aarding en verbinding. Daarnaast zal PanView™, een unieke toepassing van PANDUIT, managers in geval van een fout in de fysieke laag wijzen op de locatie van de fout en zo de snelheid van een efficiënte reactie aanzienlijk verhogen.

 

Ruimte:

Om het gebruik van de dure datacenteroppervlakte te optimaliseren biedt PANDUIT een assortiment aan hoge-densiteitsoplossingen die de footprint van het datacenter tot 25% kunnen verkleinen. Bovendien zal de fysieke laag die koeling vereist ook beperkt worden door het minimaliseren van de footprint van een datacenter, met een bijkomende energiebesparing tot gevolg.

 

PANDUIT is een platinum sponsor van Cisco Networkers 2008 en zal een presentatie houden over efficiënte datacenters op dinsdag 22 januari 2008 om 16:30 uur. Bezoek voor meer informatie stand P1 of

http://www.panduitemea.com/networkers/gb/content/home.html