Rijswijk, juli 2010

In Januari 2011 zal Hotel & Spa Savarin haar deuren openen voor haar eerste gasten.
Het nieuwe hotel, dat 35 kamers, een bar en lounge en zeer exclusieve spa zal gaan omvatten, gaat vanaf dat moment de naam Hotel & Spa Savarin Hampshire Classic dragen.

Vrijdag 9 juli werd officieel het pannenbier gedronken voor het hoogste punt. Burgemeester Ineke van der Wel, wethouders Dick Jense en Renà© van Hemery en eigenaren Patrick van Zuiden en Peter van Santen vierden het hoogste punt met het leggen van de eerste dakpannen en het hijsen van de vlaggen.

Restaurant, Hotel & Spa Savarin is ideaal gelegen aan de rand van Den Haag nabij de A4 en A13 voor mensen die niet zonder het bekende geluid van de stad kunnen, maar wel geheel verzorgd tot rust wil komen in een luxe Restaurant, Hotel & Spa. Savarin biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

De voormalige buitenplaats Zuidhoorn is een plek waar u van alles kunt genieten: perfect gastheerschap, stijlvolle omgeving, een uitstekende keuken, luxueuze overnachtingen en de ontspannende wellness.

De buitenplaats Zuidhoorn heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1642. Na een aantal grote veranderingen te hebben ondergaan van een voormalige boerderij tot in 2002 een superieur Restaurant, in 2007 uitgebreid met een lobby en vergaderfaciliteiten, zal vanaf januari 2011 de buitenplaats compleet zijn na de realisatie van een 35 kamers tellend hotel en een uitgebreide City Spa.

à¢â‚¬Å“Ons succesvolle restaurant Savarin is een bekende culinaire peiler in de regio; de Buitenplaats Zuidhoorn, die al jaren in verval lag naast ons restaurant leek de plaats om deze locatie tot een hele bijzondere te maken à¢â‚¬ à¢â‚¬Å“Een vijfsterren hotel, midden in de Randstad en toch in het groenà¢â‚¬. Aldus Patrick van Zuiden, eigenaar samen met Peter van Santen van het bekende restaurant en toekomstige hotel.

Het hotel leent zich naast de zakelijke markt ook uitstekend voor een luxe wellness weekend of als uitvalsbasis voor uitstapjes naar Den Haag en Rotterdam.

Noot voor de redactie, niet bestemd voor publicatie:

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Hotel & Spa Savarin A Hampshire Classic Hotel
Contactpersoon : Debbie Verhoeven
Telefoonnummer : 070 - 30 72 055
E-mail : [email protected]
Twitter : http://www.twitter.com/hotelsavarin
Linkedin : http://nl.linkedin.com/in/savarin

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular