Westhoek 9 december 2008 - Niets lijkt een definitieve doorbraak voor de online videotheek NiceTimeMovie.nl meer in de weg te staan nu er vanaf vandaag, voor het eerst in Nederland en België, echte topfilms van Paramount Pictures direct online kunnen worden bekeken.

Recente Topfilms

Waar men tot voor kort alleen voor wat minder bekende films bij online videotheken terecht kon, is het nu bij NiceTimeMovie.nl eindelijk zover dat er echte topfilms van een grote filmstudio online ter verhuur kunnen worden aangeboden. De film Margot at the Wedding en de Blockbuster Cloverfield staan nu al online en op korte termijn zullen titels als No Country for old Man, The Kite Runner, The Spiderwick Chronicles, Iron man en de kaskraker Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull worden toegevoegd. Ook echte Paramount klassiekers als Forrest Gump, The Truman Show, de Star Wars serie en nog tientallen andere bekende titels kunnen nu eenvoudig thuis online worden bekeken.

Goede beeldkwaliteit zonder te downloaden.

Het is met een goede internetverbinding mogelijk de films in een vrijwel DVD beeldkwaliteit (2500 Kbps) op de PC of op TV te bekijken. Dit kan eenvoudig meteen na het afrekenen, zonder te downloaden. In de toekomst zullen zelfs films in HD-kwaliteit worden aangeboden.

Naast de verhuur zullen de films binnenkort ook digitaal kunnen worden aangeschaft.

Minder milieu belastend

Een toevallige maar welkome positieve bijkomstigheid van het NiceTimeMovie systeem is, dat de methode veel milieuvriendelijker is. De Dvd´s en de verpakkingen hoeven niet meer te worden geproduceerd. Het distribueren naar videotheken en winkels is niet meer nodig. Ook het door de consument met de auto halen en terugbrengen van de films is verleden tijd.

EINDE PERSBERICHT

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie:

NiceTimeMovie.nl

Dhr. M. Coehorst (afdeling NiceTimeMovie.nl)

06-41323333

[email protected]

www.nicetimemovie.nl

www.nicetimemovie.be

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular