Op de wekelijkse Paraview Paranormaal beurs kunt u kennismaken met new age en diverse alternatieve geneeswijzen.

Bureau View is er in geslaagd om een zo groot mogelijke uiteenzetting van activiteiten in à©à©n locatie te krijgen, zodat u een goed beeld krijgt wat er zoal is op alternatief gebied. Zo zijn er onder andere paragnosten, helderzienden, magnetiseurs, handlijnkundigen, tarotkaartleggers, astrologen, iriscopisten, numerologen, hypnotherapeuten, reïncarnatietherapeuten, klankhealers, auralezers en -tekenaars, auracamera's, gidszieners en -tekenaars, reikimasters, pendelaars, masseurs aanwezig zijn. Bovendien is het mogelijk om new ageproducten te kopen, zoals boeddha's, wierook, edelstenen, sieraden, muziek en boeken of diverse gezondheids-producten als oliën en voedingsproducten.

Op de grootste wekelijkse paranormaal beurs zijn er tussen de 50 en 130 deelnemers aanwezig, die actief zijn op het gebied van new age en alternatieve geneeswijzen. Bij deze standhouders kunt u persoonlijke consulten doen. U kunt bijvoorbeeld een aurafoto laten maken waarop de kleuren van uw aura te zien zijn. Of u kunt uw vraag over uw relatie of uw werk laten beantwoorden door een handlijnkundige of paragnost. Maar misschien is een ontspannende massage ook wel aan u besteed? Gewoon rondkijken kan natuurlijk ook.

In een aparte ruimte worden tevens lezingen gegeven over diverse boeiende en interessante onderwerpen. Deze zijn gratis toegankelijk en gaan bijvoorbeeld over helderziende waarnemingen, numerologie, handlijnkunde, reiki, persoonlijke ontwikkeling, gidsen of de helende kracht van edelstenen. Kijk op de pagina 'beursagenda' van www.paraview.nl voor een overzicht van de lezingen die de aankomende beurzen worden gegeven.

www.paraview.nl