4-sterren hotel introduceert ‘personal way of life’

Amsterdam, 8 mei 2008 – De afronding van de renovatie van het Park Hotel Amsterdam is deze zomer een feit. Na een intensieve verbouwing is er in het hotel een atmosfeer gecreëerd waar een verblijf als thuiskomen voelt. Het hotel wordt in fases opgeleverd; eind april werden de laatste lifestyle rooms opgeleverd en half mei is het tijd voor The Living Room.

Het markante hoekpand aan de Stadhouderskade waarin het Park Hotel huisvest ondergaat momenteel een metamorfose. Gesteld kan worden dat er een compleet nieuw hotel wordt gerealiseerd, want niets is tijdens de verbouwing overgeslagen.

Eind april vond de afronding van de laatste 90 moderne exclusieve lifestyle rooms plaats. In totaal bieden nu 182 Superior & Executive kamers, junior suites & splitlevel suites de mogelijkheid om op bijzonder wijze te overnachten. Net zoals in de rest van het hotel zijn namelijk alle kamers ingericht met kunstwerken van George Heidweiller en de matrassen van Jensen staan garant voor een goede nachtrust.

Half mei is het de beurt aan The Living Room. De nieuwe entree geeft gasten het gevoel in een luxe woonkamer binnen te stappen. Gemakkelijk inchecken kan bij The Service Desk. Dit is tevens de plek waar gasten terecht kunnen voor informatie en boekingen in Amsterdam. De nieuwe Living Room is de juiste omgeving voor zowel zakelijke als leisure ontmoetingen; een openhaard, een gevulde boekenkast, een leestafel of een koel glas chardonnay...

In de zomer van 2008 staan ook de oplevering van de conference & event zalen, de dynamische meetingrooms, de ‘state of the art’ boardrooms en de gym te wachten. Eind juli zal Momo Restaurant – Bar – Lounge de deuren openen. De nieuwste belevenis voor zowel hotelgasten als mensen van buitenaf.

B&K Architects en Diederiks Architecten zijn verantwoordelijk voor het unieke design in het hotel. Het nieuwe concept van het Park Hotel en de uitstekende ligging nabij het Vondelpark, het Leidseplein, alle bekende musea en de PC Hooftstraat bezorgen het hotel met recht een plaats in de ‘premier league’ van de Amsterdamse hotellerie.

Voor meer informatie over het Parkhotel : www.parkhotel.nl

(Noot voor de redactie)

Voor meer informatie over dit persbericht en fotomateriaal:

HarverPro Creatieve Communicatie en PR

Babette Dorleijn

0348-560 731

[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular