(Persbericht) Wil je studeren in Kaapstad, een van de mooiste steden ter wereld? Combineer dan nu je vakantie met het leren van nieuwe en spannende technieken in Print en Web Design!

4 weken durende cursussen aangeboden in Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop.

De marktleider in Kaapstad onder de scholen van Digital Design, Friends of Design, biedt u parttime avond training in de beginselen van print technieken, processen en software.

Adobe Photoshop Essential Skills (4 weken)
Vereisten: geen

Adobe InDesign Essential Skills (4 weken)
Vereisten: geen

Adobe Illustrator Essential Skills (4 weken)
Vereisten: geen

Finishing Art for Designers (1 week)
Vereisten: Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign of relevante studie- en/of werkervaring.

Leer het creëren van gedrukte visuele communicatie, dat overtuigend en professioneel is. Maak verbluffende visuele effecten met behulp van een combinatie van Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator‘˜s krachtige instrumenten. Leer concepten en technieken kennen om professionele posters, brochures, flyers, verpakkingen en nog veel meer te maken. Bouw fundamentele vaardigheden op die je in staat stellen om grafische creaties te maken op het gebied van bijvoorbeeld fashion design en interieur design.

De module omvat:
Introductie op het gebied van gedrukte publicaties, applicaties en processen, de terminologie en concepten, het werken met digitale teksten, het werken met raster gebaseerde beeldspraak, het bouwen van vector grafische afbeeldingen en vector effecten (Adobe Illustrator), het bouwen van enkelvoudige en meervoudige pagina-indelingen (Adobe InDesign), prepress & print software specifieke terminologie en voorkeuren, ontwerp en publishing workflows met Adobe Acrobat, het coà¶rdineren van professionele printbanen, met behulp van foto‘˜s, typografie en rechten. Kortom, alle vaardigheden die vereist zijn om een professionele designer te worden!

De cursussen zijn 3 avonden in de week (maandag, dinsdag en woensdag van 17.30 tot 20.30).

Houdt er rekening mee dat de cursussen onafhankelijk van elkaar kunnen worden afgerond en dat de 3 maanden durende cursus aan het begin van elke module starten. Dit geldt niet voor de cursus Finishing Art. voor deze cursus is vereist dat men alle drie de software toepassingen heeft voldaan.

Een korting is mogelijk, alleen wanneer de drie cursussen gelijktijdig worden geboekt.

Neem nu contact op om je plaats te reserveren!
Friends of Design Academy of Digital Arts
186 Bree Street, Cape Town
+27 21 402 03 03
[email protected]
www.friendsofdesign.net

à¢â‚¬Å“De cursus overtrof mijn verwachtingen, het voelt als een goede waarde voor je geldà¢â‚¬ Dwain Bester Design Studio Eigenaar

Illustrator à¢â‚¬Å“Ik heb echt genoten van de cursus en ik zal zeker hier zijn voor de volgende. Ik ben zo blij met de vaardigheden die ik heb geleerd het geld is goed besteedt!à¢â‚¬ Sabrina Kopp Duitse Design Student