Bianca de Winter (38) lanceert vandaag Partyatseven, het eerste Nederlandse modemerk voor meisjes onder- en nachtgoed, en de gelijknamige online shop Partyatseven.com. Zij richt zich met haar merk op meisjes van 3 tot 9 jaar. "De collectie bestaat uit onderbroekjes en hemdjes met kanten details, badjasjes met ruches en zeer eigentijdse pyjamaatjes, allemaal met een jong volwassen uitstraling." Ook de formule volgens welke De Winter haar merk aan de man - of liever gezegd de mama - wil brengen, is hier nog onbekend. "Ik rol Partyatseven in Nederland uit zoals Victoria's Secret dat in de VS heeft gedaan".

Partyatseven bedient segment waar nooit naar werd omgekeken
"Ga maar eens bij de traditionele ketens shoppen voor leuke broekjes en hemdjes of een pyjamaatje voor je dochter. De winkels waar jij zelf voor je ondergoed komt, hebben het helemaal niet en warenhuizen zoals HEMA bieden voor dit segment weinig modieuze spulletjes. Jip en Janneke, Hello Kitty of Mega Mindy staat er steevast op je broekje. En geloof het of niet, die meiden vinden dat kinderachtig. Tuurlijk vindt een driejarige à©à©n setje van haar lievelings tekenfilmfiguurtje leuk, maar een hele kast vol? Ik vind het als moeder ook enig als mijn dochtertjes 's morgens om 0700 uur naast mijn bed staan te springen in een mooie pyjama of een mooi setje, iets dat ook goed zit. Waarom zou je ze wel in mooie bovenmode steken en voor eronder alleen van die vormeloze broekjes en hemdjes kopen?" Zo kwam de voormalige inkoopster van keten Hunkemà¶ller op het idee voor haar eigen lijn. "De naam bedacht ik omdat voor mijn meiden de dag om 0700 uur al ruimschoots is begonnen, zij staan dan al vrolijk te keten en te feesten."

Hoogwaardige kwaliteit voor midden- en hoog segment
De collectie van het merk bevat setjes van hoogwaardig katoen, met bijvoorbeeld details van echt kant. "Alle items hebben een anti pilling behandeling gehad, waardoor het ook na tig keer wassen mooi blijft." De hemdjes, broekjes, shirtjes, leggings, pyjama's en badjassen worden in Portugal geproduceerd en vanaf vandaag exclusief op www.partyatseven.com verkocht. "De webshop is pas online, het is de bedoeling dat we niet alleen in Nederland maar ook daarbuiten gaan leveren. Daarnaast ben ik de eerste gesprekken met grote retailers al aan het voeren, en ook binnen het mkb willen we graag resellers", aldus de ambitieuze Bianca.

Innovatief, praktisch en design
"Ik geloof heilig in het combineren van praktische zaken met mooi design. Daarom bevat de eerste Partyatseven collectie voor deze zomer bijvoorbeeld een handig strapless jurkje van badstof. Direct na het zwemmen kunnen de meiden dat lekker omslaan. Zo drogen ze zich al spelend af en hebben ze tegelijk een superleuk jurkje aan. Dat vind je echt nergens anders.à¢â‚¬

Over Partyatseven
Partyatseven is opgericht door Bianca de Winter. Zij werkte jarenlang als inkoopster bij Hunkemà¶ller en startte zelf Partyatseven omdat er in Nederland nog geen label was voor fashionable onder- en nachtmode voor jonge meisjes. Partyatseven wordt online in de gelijknamige winkel verkocht. De kleding is beschikbaar in de maten 98/104 tot en met 146/152. Verkoopprijzen beginnen vanaf € 22,99.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over Partyatseven, Partyatseven.com of Bianca de Winter, voor het opvragen van beeldmateriaal, of voor het lenen van items, neem contact op met Hyperz PR, Suzan Eikelenstam. Telefoon: 0345-505845 of 06-20032389. E-mail: [email protected]
Voor downloaden van fotomateriaal ga naar www.partyatseven.com/press/partyweb.zip