Even voorstellen:
Sinds medio dit jaar is in Koog aan de Zaan een detacherings - en opleidingsbureau gevestigd met een unieke formule. Passie voor het vak zowel op financieel als fiscaal gebied vormt het enthousiast kloppend hart van de werkzaamheden van DFP consultants BV.

Bedrijfsprofiel:
DFP Consultants is een opleiding- en detacheringbureau dat zich richt op het middensegment van de fiscale en administratieve dienstverlening. De medewerkers volgen bij ons na afronding van een intensieve assesment - een interne opleiding die de relevante aspecten van de nationale belastingwet- en regelgeving en het voeren van de financiële administratie omvat. De nadruk van de opleiding ligt op het aanleren van praktische vaardigheden en het verschaffen en het toetsen van inzicht in het fiscale en financiële proces. De kandidaten beschikken over minimaal HBO werk- en denkniveau.

Vaardigheden:
Na het afronden van de opleiding beheersen onze kandidaten de hiernavolgende vaardigheden:

I.-Het verzorgen van samenstelwerkzaamheden inclusief de
administratieve dienstverlening
-Verleent administratieve diensten, codeert en boekt de
gehele boekhouding.
-Voert zelfstandige administraties.
-Maakt journaalposten en verwerkt deze in de betreffende
administratie
-Vervaardigen van specificaties van de grootboekrekeningen
-Uitwerken van de kolommenbalans
-Op basis van voorafgaande journaalposten samenstellen
van jaarrekeningen en winstaangiften met in achtname
van de van toepassing zijnde richtlijnen en
kwaliteitsstandaarden.
-Opbouw van het onderliggende balansdossier

II. Het uitvoeren van controlewerkzaamheden.

III. Het opstellen van aangiften omzetbelasting, vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting.

IV. Correspondentie met de fiscus inzake de afwikkeling van de belastingaangiften.

Inzetbaarheid:
Alle detacheringprofessionals zijn bij DFP Consultants in loondienst. Zij worden naar gelang uw behoefte voor bepaalde tijd aan uw organisatie toegevoegd tegen passende tarieven. De plaatsing van 1 tot 5 dagdelen per week hoort tot de mogelijkheden. Een ervaren belastingadviseur (lid zijnde van de Nederlandse Federatie van Belas-tingadviseurs) of financieel manager van DFP Consultants is nadrukkelijk betrokken bij iedere opdracht. Hij of zij bewaakt de afstemming van uw behoefte zodat de kwaliteit van onze dienstverlening gegaran-deerd is

Doelstelling en positionering:
De symbiose tussen het opleiden en de detachering van onze kandidaten zorgt er voor dat er een consis-tente kwaliteit kan worden gewaarborgd. Al onze professionals zijn door ons vakinhoudelijk opgeleid. Door de intensieve interactie gedurende de (kleinschalig opgezette) interne opleiding tussen de profes-sional en de belasting -en financieel adviseur hebben wij een goede kijk op de individuele kwaliteiten van de kandidaten die wij aan u voorstellen.
Wij vormen tevens de schakel tussen uw bedrijfsadministratie en de accountantsorganisatie waar u bent aangesloten. Veel voorbereidende en uitvoerende werkzaamheden kunnen door ons worden verricht.
Over onze werkwijze gaan wij graag het gesprek met u aan. Als specialist weten we dat het werken in de financiële sector meer inhoudt dan het correct voeren van de financiële administratie of het verzorgen van een fiscale aangifte. De fiscaal administratief professional signaleert, analyseert en denkt actief mee. Wij hebben passie voor het vak en zoeken mensen die dit gevoel delen. Bij het selecteren van de juiste kandidaat kijken wij dan ook naar meer dan alleen maar de opleiding en ervaring.
Wij nodigen u uit contact met ons op te nemen indien u geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek.

Contactgegevens:

DFP Consultants B.V.
I www.dfpconsultants.nl
E [email protected]
E [email protected]