Scheveningen, 16 april 2009. De bij wintersporters alom bekende Skihut uit Scheveningen opent medio september haar tweede vestiging in het Gelderse Oosterbeek. Voor vaste klanten uit het oosten en noorden van het land is het lange reizen voorbij.

Trots op
à¢â‚¬à…“De tijd is er rijp voor, aldus Paul Schaling van De Skihut. à¢â‚¬à…“In Scheveningen komen klanten uit heel Nederland en België, zelfs uit Groningen komen ze. Daar zijn we uiteraard trots op maar als we onze formule ook op een andere plek in het land toepassen komen we onze verreizende klanten tegemoet en vergroten we onze markt.

Rekenen op
De Skihut in Scheveningen staat bekend om zijn enorme collectie topmerken en het grootste assortiment van Nederland. Paul Schaling: à¢â‚¬à…“Zo groot als in Scheveningen zal het in Oosterbeek niet zijn, dat is ook niet mogelijk. Desondanks zal de nieuwe winkel in Oosterbeek alles in huis hebben wat een klant van ons mag verwachten. Dezelfde collectie topmerken en een groot assortiment, en natuurlijk die typische Skihutservice.

Streefdatum
Over topmerken gesproken. Paul Schaling: à¢â‚¬à…“Denk maar aan merken als Bogner, Ugg, Moncler en Ralph Lauren RLX. Paul Schaling: à¢â‚¬à…“Maar eerst moeten we nog flink verbouwen en renoveren in het nieuwe pand. Daarom hebben we 1 september 2009 als streefdatum vastgesteld. Mooi op tijd voor het komende winterseizoen.

Meer informatie.
www.skihut.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular