(Persbericht) Op dinsdag 24 januari 2012 organiseert Copla Opleiding Training en Consultants de tweedaagse Hobà©on SKO-erkende Masterclasse PBM-beleid, speciaal voor veiligheidskundigen. De masterclass / workshop van Copla is interactief van opzet. Bij het behandelen van de onderwerpen wordt zo veel mogelijk aangesloten bij de praktijksituatie en vragen van de deelnemers.

Masterclass / workshop PBM-beleid - 24 janauri en 21 februari 2012

In de arbeids-hygiënische strategie vormen pbm de laatste maatregel bij het beheersen van risico's op de werkvloer. Toch worden veel pbm gebruikt op de werkvloer. De arbeids-hygiënische strategie dient daarom op gefundeerde wijze te worden toegepast. En u dient een juiste pbm te kiezen.
De ontwikkeling van nieuwe (soorten) pbm staat in Europa niet stil en er wordt door verschillende partijen steeds meer aandacht besteed aan het verbeteren van arbeidsomstandigheden.
Daarom is het voeren van een goed pbm-beleid essentieel. Hierbij gaat het om het vinden van de juiste balans tussen bronaanpak en de inzet van pbm.

Locatie: Harderwijk. Kosten € 775- voor Copla-veiligheidskundigen en € 875,- voor overige veiligheidskundigen.

Master your skills en schrijf nu in voor de workshop / masterclass PBM-beleid. Totaal maximaal 12 deelnemende veiligheidskundigen. VOL=VOL. Surf voor meer informatie naar http://www.copla.nl. Voor vragen kunt u natuurlijk ook bellen: 0341 430848.