Gespecialiseerd uitzendbureau breidt dienstverlening uit

's-Hertogenbosch, 2 januari 2008  – PE People, gespecialiseerd uitzendbureau voor Poolse en andere Europese werknemers, verhuist het hoofdkantoor van Reek naar ‘s-Hertogenbosch. De behoefte aan een groter hoofdkantoor is een gevolg van diverse ontwikkelingen, zoals de toenemende professionalisering, de aanhoudende organisatiegroei en de stijgende vraag naar hoger opgeleid personeel.

Met het nieuwe kantoor is PE People in staat om haar dienstverlening, zowel naar opdrachtgevers als intern naar de andere vestigingen in het land, te optimaliseren en de verdere groei van de organisatie te faciliteren. Tevens wordt deze gelegenheid benut om de integratie tussen de vorig jaar overgenomen branchegenoot Total Team en PE People verder vorm te geven. Dit houdt in dat beide partijen vanaf heden verder gaan onder de naam PE People en dat zij vanuit hetzelfde bedrijfspand gaan opereren.

“Door de toenemende vraag naar zowel laag als hoog opgeleide uitzendkrachten uit Polen en Midden- en Oost-Europa waren wij genoodzaakt te verhuizen naar een groter hoofdkantoor”, aldus Saskia Rosmalen, commercieel directeur van PE People. “Het voordeel van ’s-Hertogenbosch ten opzichte van ons oude kantoor in Reek is dat het beter bereikbaar is en een centrale plaats inneemt in de regio.”

PE People is inmiddels vol in bedrijf aan het Pettelaarpark 80 te ’s-Hertogenbosch en zal in februari officieel worden geopend.

--------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van het nieuwe bedrijfspand van PE People.

PE People

PE People opereert sinds 2000 als één van de grootste internationale arbeidsbemiddelaars van Nederland en is gespecialiseerd in Poolse en andere Europese werknemers. PE People selecteert gemotiveerde mensen die direct aan het werk kunnen in diverse sectoren en dan met name in productieomgevingen. Dagelijks zijn via PE People gemiddeld meer dan 2500 uitzendkrachten aan het werk. PE People heeft vijf vestigingen in Nederland in Barendrecht, Ede (Gld), Etten-Leur, ‘s-Hertogenbosch en Zwolle en zeven vestigingen in Polen. Meer informatie is te vinden op www.pe-people.nl.

Meer informatie:

Marcommit PR

Monique Visser

Tel. 035-5822730 / 06-46182796

E-mail: [email protected]