(Persbericht) Naarden, 11 januari 2011 Het aantal medewerkers van ICT dienstverlener PEAK-IT uit Naarden is vanaf 1 januari 2010 met 21% gegroeid. Met name het bedrijfsonderdeel Support en Beheer presteert zeer goed. De groei van PEAK-IT ligt beduidend hoger dan de landelijke trend. Op basis van recent onderzoek door Heliview Research gaat de brancheorganisatie ICT~Office uit van een bescheiden groei van 1% over 2010. Door een toenemende vraag naar IT specialisten gaat PEAK-IT voor 2011 uit van een verdere groei. Vanaf januari 2011 is presentatrice en actrice Gigi Ravelli, bekend van GTST, het nieuwe gezicht van PEAK-IT. Met crossmediale campagnes gaat Ravelli PEAK-IT ondersteunen om de verdere groei in 2011 te realiseren.

Sterke toestroom van nieuwe opdrachten

à¢â‚¬Å“Ondanks het gematigde economische klimaat van het afgelopen jaar zijn wij zeer tevreden over de behaalde resultaten over 2010à¢â‚¬, stelt Maarten Cobelens, directeur van PEAK-IT. à¢â‚¬Å“Wij hebben veel geïnvesteerd in onze mensen en dat vertaalt zich nu al in een sterke toestroom van nieuwe opdrachten. Ons team is uiterst flexibel ingericht en beschikt over de kennis van alle moderne ICT-systemen. Samen met een solide bedrijfsvoering bieden wij onze opdrachtgevers een optimale dienstverlening op het gebied van ICT.à¢â‚¬ Deze bundeling van kwaliteit werd ook in 2010 weer bekroond met een aantal aansprekende titels. Zo werd PEAK-IT - voor de derde keer op rij - door Deloitte uitgeroepen tot ´Netherlands 50 Best Managed Companies‘˜ en won PEAK-IT in oktober nog de prestigieuze Skillcity Snelle Groeier Award 2010.

Actrice Gigi Ravelli is het nieuwe gezicht van PEAK-IT!

à¢â‚¬Å“PEAK-IT is veel sterker uit de crisis gekomen en met onze daadkracht zien wij het komende jaar vol vertrouwen tegemoetà¢â‚¬, vervolgt Cobelens. à¢â‚¬Å“In 2010 zijn wij al weer gestart met het werven van nieuw ICT talent en ook in 2011 zoeken wij ervaren en jonge IT professionals die ons team willen komen versterken. De ruimte die wij hen bieden is uniek voor Nederland. Het werven van nieuw ICT-talent doen wij dit jaar niet alleen. Vanaf januari 2011 is actrice en presentatrice Gigi Ravelli het nieuwe gezicht van PEAK-IT. Zo start op 17 januari a.s. op Radio 538 een campagne waarin Ravelli IT professionals oproept om zich aan te sluiten bij PEAK-IT. Met een afgeronde opleiding Communicatie op zak zal Ravelli ook haar bijdrage leveren aan de invulling van de marketingplannen van PEAK-IT.à¢â‚¬

Over PEAK-IT

PEAK-IT is een ICT dienstverlener gespecialiseerd in Detachering, ICT uitbesteden, Managed Services en Advies en Opleidingen. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven IT specialisten. Vanuit Naarden, Den Haag en Den Bosch werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en onlangs - voor de derde keer op rij - door Deloitte uitgeroepen tot ´Netherlands 50 Best Managed Companies‘˜.