IT-dienstverlener ziet vraag toenemen

Naarden, 9 april 2010 Vanaf zaterdag 10 april start IT-dienstverlener PEAK-IT met de landelijke wervingscampagne ´Jouw IT carrià¨re in stroomversnelling!‘˜. Door een toenemende vraag is PEAK-IT op zoek naar 60 nieuwe medewerkers. Vooral ambitieuze Helpdeskmedewerkers en Systeembeheerders worden opgeroepen om te reageren. Op de speciale actiewebsite www.werkenbijpeakit.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een uitdagende IT-functie bij PEAK-IT. Ook populaire social mediakanalen als Twitter, Facebook en Hyves worden binnen de campagne door PEAK-IT ingezet. Daarnaast introduceert PEAK-IT in de komende zomerperiode de PEAK-IT Academy, hierin staat voor nieuwe medewerkers het leren en opdoen van leuke en relevante praktijkervaring centraal.

Herstel in IT-markt

à¢â‚¬Å“Wij zien nu duidelijk de eerste tekenen van een breder herstel in de IT-marktà¢â‚¬, stelt Maarten Cobelens, directeur PEAK-IT. à¢â‚¬Å“Na een teruglopende markt in 2009 merken we dat opdrachtgevers ons weer steeds vaker benaderen voor het invullen van specifieke IT-diensten. Om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen bieden wij 60 ambitieuze mensen nu de mogelijkheid om te werken binnen IT-projecten voor aansprekende opdrachtgevers. Op de website www.werkenbijpeakit.nl vinden geïnteresseerden een scala aan vacatures. Daarnaast vinden zij achtergrondinformatie over PEAK-IT en kunnen zij alles lezen over het onderwerp ´Persoonlijke Ontwikkeling‘˜, een aspect waar wij binnen PEAK-IT veel waarde aan hechten.à¢â‚¬

Start PEAK-IT Academy

PEAK-IT heeft speciaal voor medewerkers die net hun MBO of HBO IT-opleiding hebben afgerond de PEAK-IT Academy opgericht. Vanaf de komende zomerperiode worden nieuwe medewerkers een jaar lang intensief begeleid. Hierbij is de aandacht niet alleen gevestigd op de techniek, maar komen - middels HDI trainingen - ook de eigen sociale vaardigheden en het strategisch meedenken met de opdrachtgever aan bod.

à¢â‚¬Å“Met nieuwe medewerkers maken wij een opleidingsplanà¢â‚¬, vervolgt Cobelens. à¢â‚¬Å“Daarbij bespreken we de ambities en welke opleidingen daar goed bij aansluiten. Zo kunnen nieuwe medewerkers al binnen 2 weken enkele belangrijke Microsoft en Cisco certificaten behalen en direct aan de slag bij à©à©n van onze opdrachtgevers. Uiteraard zorgen wij ervoor dat onze medewerkers intensief begeleid worden vanuit PEAK-IT. Na een jaar kunnen zij kiezen voor een volgende carrià¨restap binnen PEAK-IT of de overstap maken naar à©à©n van onze aansprekende opdrachtgevers!à¢â‚¬

Over PEAK-IT

PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een van Nederlands grootste dienstverleners op het gebied van support en beheer van de ICT infrastructuur en is gespecialiseerd in detachering, outsourcing en managed services. PEAK-IT telt in totaal ruim 400 medewerkers en is actief in heel Nederland. Op dit moment heeft PEAK-IT 3 vestigingen in Nederland: Naarden, Den Haag en Den Bosch. Daarnaast heeft PEAK-IT vestigingen in Zweden. PEAK-IT is onlangs uitgeroepen door Deloitte tot de top 50 van Best Managed Companies en is als eerste Nederlandse organisatie partner geworden van HDI.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Cobelens, directeur PEAK-IT, telefoon 035 699 6500, e-mail [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular