Naarden, 28 maart 2008 – IT organisatie PEAK-IT maakt vandaag bekend dat zij een meerderheidsbelang hebben verworven in IT-Source BV. IT-Source is een in Rijswijk gevestigde IT organisatie die binnen het MKB actief is op het gebied van remote beheer, hosting en softwareontwikkeling. IT-Source zal na de overname verder gaan onder de naam PEAK-IT Managed Services. PEAK-IT Managed Services zal zich met name richten op het aanbieden van hosting, SaaS en virtualisatie oplossingen aan haar klanten. PEAK-IT Managed Services zal gevestigd zijn in Rijswijk en Naarden.

Klant optimaal bedienen

 

“Wij zijn zeer verheugd dat wij de expertise van IT-Source hebben kunnen toevoegen aan de dienstverlening van PEAK-IT”, aldus Maarten Cobelens, directeur PEAK-IT. “Steeds vaker leggen klanten ons de vraag voor of wij naast consultancy ook diensten als remote beheer en hosting zelf kunnen uitvoeren. Met de aanvulling van IT-Source denken wij hier een uitstekend antwoord op te hebben gevonden.” Verdere uitbreiding van de dienstenportefeuille geniet op korte termijn binnen PEAK-IT niet de hoogste prioriteit. De focus op groei is vooral gericht op het buitenland. Inmiddels zijn er al kantoren geopend in Zweden. Binnenkort verwacht PEAK-IT een nieuwe buitenlandse vestiging te presenteren.

 

Goede positie bevestigen

 

“Voor ons is dit een prachtige kans om onze talenten te meten met grote landelijke opdrachtgevers”, stelt Frank Leijssenaar, de nieuwe directeur van PEAK-IT Managed Services en voormalig directeur van IT-Source. “De goede positie die wij hebben opgebouwd binnen het MKB-segment willen wij graag ook bevestigen bij de huidige en nieuwe opdrachtgevers van PEAK-IT. Onze huidige klanten zullen overigens weinig tot niets merken van deze recente ontwikkeling dan uiteraard de positieve gevolgen en de nieuwe diensten.” Het verworven meerderheidsbelang van PEAK-IT heeft voor het personeel van IT-Source alleen maar positieve gevolgen. PEAK-IT Managed Services zal gevestigd zijn in Rijswijk en Naarden. 

 

Over PEAK-IT

 

PEAK-IT is een IT organisatie gespecialiseerd in consultancy en support & beheer van infrastructuren. Met PEAK-IT Managed Services worden diensten als remote beheer, hosting en softwareontwikkeling aangeboden. Bij PEAK-IT werken ruim 500 gedreven IT-specialisten. Vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Naarden en Rijswijk werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT heeft ook kantoren in Zweden en zal in 2008 haar buitenlandse activiteiten uitbreiden naar een aantal andere Europese landen. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en in 2007 uitgeroepen tot Top ICT Werkgever door CRF Nederland. In maart 2008 is PEAK-IT door Deloitte uitgeroepen tot ‘Netherlands 50 Best Managed Companies 2008’.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor redactie, niet voor publicatie

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Leijssenaar, directeur PEAK-IT Managed Services, telefoon 070 – 3408384