ICT dienstverlener PEAK-IT (www.peak-it.nl) ziet na enkele maanden van stagnatie de vraag naar ICT specialisten weer sterk toenemen. Bestaande en nieuwe opdrachtgevers vinden PEAK-IT weer volop voor het invullen van interessante en grote projecten. Nationaal en internationaal. Dat vergt specifieke kennis op het gebied van ICT. Een belangrijke succesdriver voor PEAK-IT is de PEAK-IT Academy. Hier krijgen ICT starters allen met een vaste aanstelling - een intensief en persoonlijk opleidingstraject. In een speciaal testlab wordt de praktijk exact nagebootst. De beloning is een breed inzetbare ICT professional die gelijk zijn talenten kan laten zien binnen een lopend traject. PEAK-IT zoekt momenteel 25 startende ICT talenten.

Sterk en gezonde organisatie

à¢â‚¬à…“Natuurlijk hebben wij ook wel iets gemerkt van de crisis, stelt Maarten Cobelens, directeur van PEAK-IT. à¢â‚¬à…“Maar gelukkig merken we heel duidelijk dat onze kennis en financiële continuïteit rust en vertrouwen uitstraalt richting onze opdrachtgevers. Dit vertaalt zich momenteel naar een sterk toenemende vraag naar goede ICT-ers. Vandaar dat wij ook nu weer op zoek zijn naar 25 talenten die hun ambities willen tonen binnen de ICT-branche. Voor ICT starters heeft PEAK-IT de eigen PEAK-IT Academy opgezet. Voor iedere deelnemer is een speciaal carrià¨retraject opgezet. Afhankelijk van de reeds opgedane ICT ervaring wordt er gestart met de volgende opleidingen: MCITP, ITIL V3 en CISCO.

PEAK-IT biedt starters baangarantie

à¢â‚¬à…“Na een intensief opleidingstraject gaan de ICT-ers direct aan de slag bij à©à©n van onze opdrachtgevers, vervolgt Cobelens. à¢â‚¬à…“Zo bieden wij startende IT-ers een aantrekkelijk platform. Naast werken is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Recente berichtgevingen dat starters weinig kans hebben op de huidige arbeidsmarkt matchen dan ook niet met de visie van PEAK-IT. Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en bieden juist nu een grote groep starters een baangarantie. Uiteraard zijn wij daar als PEAK-IT best trots op!

Over PEAK-IT

PEAK-IT (www.peak-it.nl) is een IT organisatie gespecialiseerd in detachering van support & beheer specialisten en managed services van infrastructuren. Bij PEAK-IT werken ruim 500 gedreven IT-specialisten. Vanuit Naarden, Den Haag en Den Bosch werkt PEAK-IT voor een groot aantal aansprekende opdrachtgevers. PEAK-IT heeft ook kantoren in Stockholm en Malmà¶. PEAK-IT is Microsoft Gold Partner en in 2007 uitgeroepen tot Top ICT Werkgever door CRF Nederland. In april 2009 is PEAK-IT - voor de tweede keer op rij - door Deloitte uitgeroepen tot ´Netherlands 50 Best Managed Companies 2009´.

Noot voor redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Cobelens, directeur PEAK-IT, telefoon 035 699 6500, e-mail [email protected]

Website: http://www.peak-it.nl