Afgelopen zaterdag heeft de eerste MicroTieGroup winkel, “Profuomo”, zijn deuren geopend aan de PC Hooftstraat in Amsterdam. Zowel Dynamics Navision en LS Retail zijn succesvol geïmplementeerd in deze winkel. De Pebblestone connector is geïmplementeerd voor de connectie tussen LSRetail en Pebblestone Fashion ®.

Afgelopen zaterdag heeft de eerste MicroTieGroup winkel, “Profuomo”, zijn deuren geopend aan de PC Hooftstraat in Amsterdam. Zowel Dynamics Navision en LS Retail zijn succesvol geïmplementeerd in deze winkel. De Pebblestone connector is geïmplementeerd voor de connectie tussen LSRetail en Pebblestone Fashion ®. Over een aantal weken zal de tweede winkel van Profuomo openen in Rotterdam, de Meent. 

De MicroTieGroup ontwerpt en produceert stropdassen en andere modeaccessoires. Deze producten worden verkocht in winkelketens door heel Europa, onder een private label of onder de eigen naam. Micro’s merken Profuomo en Michaelis, hebben een goede reputatie in winkels van Noorwegen tot Cyprus.

K3 is internationaal de voornaamste Microsoft Dynamics partner in de retail branche. Wij bieden een allesomvattende oplossing met onder andere in-store management, supply chain management, merchandise planning, Wholesale, mail-order, keten integratie, multichannel en mobiliteit.

 

 

 

NOOT AAN DE REDACTIE

- origineel persbericht -

Contact:

K3 Landsteinar
Donau 106-108
2491BC Den Haag

www.k3landsteinar.nlJudith van Zessen
Kantoor: 070 3016070
Mobiel: 06 48471555