Performance Solutions lanceert Video Arts in Nederland
Primeur in aanbod e-learning; afname mogelijk per fragment

Hoofddorp, 25 juni 2009 Andre Wiringa van Performance Solutions introduceerde vorige week de mogelijkheid in Nederland om uit honderden trainingsfilms alleen die fragmenten te selecteren die men daadwerkelijk gebruiken wil, een kleine revolutie in de wereld van e-learning. Door middel van de herlancering van Video Arts speelt Performance Solutions slagvaardig in op de actualiteit binnen de wereld van training en coaching. Met de keuze voor Video Arts wordt bevestigd dat e-learning een groeiend en effectief instrument is bij kennisoverdracht en verandermanagement.

Het op 18 juni gepresenteerde Video Arts is wereldmarktleider op gebied van digitale video content. Het levert trainingsfilms (DVD, streaming en download format) en is ondersteunend bij e-learning en b-learning (blended learning) programma´s. Alle toepassingen werden enthousiast ontvangen door een groot aantal professionals zoals Hans Leenouts (KHN) Paul van Wely (Renault Nederland) Bert Brinkman (Logica Nederland) en Hans Pijpers (Pharmanet).

Onder de aanwezigen bevond zich ook Martin Adisson, Managing Director van Video Arts: à¢â‚¬à…“Met deze toepassing worden trainingsprogramma´s compacter en kan men sneller inzoomen op de essentie. De digitale bibliotheek van Video Arts is de grootste ter wereld en wordt inmiddels wereldwijd gebruikt door duizenden HR professionals en trainers. Ik verwacht dat de verkoop van DVD´s binnen enkele jaren vrijwel geheel wordt vervangen door oplossingen als deze.

Video Arts biedt leer- en trainingoplossingen in diverse rubrieken, waaronder leiderschap & management, verandering, verkoop, klantgerichtheid en communicatie. Belangrijkste doelstelling van Video Arts is het faciliteren van ´Longer Lasting Learning´.

Met deze unieke propositie is Performance Solutions het eerste bureau dat een serieuze stap doet om tailor made in te springen op de behoefte aan e-learning. Door alleen de beste videofragmenten in te kopen in plaats van à©à©n of meer complete films kan de kostenbesparing voor trainingsbureaus en bedrijven oplopen tot meerdere honderden euro´s per dag.

In combinatie met de presentatie aan de relaties van Performance Solutions is tevens de nieuwe website met alle informatie over Video Arts voor HR professionals en trainers live gegaan: www.va-ps.nl

Niet voor publicatie:
Heeft u vragen aan de hand van dit persbericht dan kunt u contact opnemen met:
HarverPro
Harriet Verhoeven
Tel: 0348 560 731
Email: [email protected]

Over Performance Solutions:
Performance Solutions begeleidt organisaties, waar vooral mensen het verschil maken, naar:
à¢â‚¬¢ High performance
à¢â‚¬¢ Blijvende verandering
à¢â‚¬¢ Onderscheidende klant/gastbeleving
Verbeterde competenties in een sterke context maken een bedrijf succesvol. Bijzondere concepten zorgen voor een unieke beleving en daarmee voor een blijvende performance verbetering.
Sinds maart 2009 is Performance Solutions exclusief licentiehouder voor de Benelux van alle FISH!trainingen, workshops en merchandising. Bij FISH! draait alles om energie, passie en plezier op het werk en in je omgeving.
Het bedrijf is ISO gecertificeerd en CEDEO erkend.
www.performance-solutions.eu