Aanvragen flexibele chefs terug op niveau van 2008
Cuisine Dà©tachà©e trekt parallel met tijden van voor de recessie

Waardenburg, 29 juni 2010 Zowel partycateraars als contractcateraars melden zich vanaf begin deze maand in grote getale bij detacheringbureaus als Cuisine Dà©tachà©e. Op veel locaties en evenementen wordt er weer gekookt alsof er niets aan de hand is. Door dit snel aantrekken van de markt is Cuisine Dà©tachà©e vooral bezig met het aantrekken van nieuwe flexibele koks en chefs om de vele aanvragen te kunnen beantwoorden.

Uit de winterslaap
Sinds enkele weken zijn de hoeveelheid in te zetten uren vergelijkbaar of zelfs beter dan die van voor de crisis. Bij Cuisine Dà©tachà©e is men totaal verrast door deze ontwikkeling. à¢â‚¬Å“Het is alsof iedereen uit de winterslaap ontwaakt. Wij moeten nu ontzettend snel schakelen, omdat we alleen maar professionals leveren moeten we er zeker van zijn dat de extra mensen die we uitzenden aan onze kwaliteitsnormen voldoen. We verwachten overigens dat deze ontwikkeling wel van langere duur is, ook de vooruitzichten voor september zijn bijzonder goed.à¢â‚¬ Aldus Marc Duijzer van Cuisine Dà©tachà©e.

ZZP‘˜ers
Veel koks zonder vast dienstverband zetten zich in als ZZP‘˜er, ook zij merken van het aantrekken van de markt zegt Duijzer. Toch zijn opdrachtgevers uit de catering en evenementenwereld een stuk voorzichtiger geworden om bij drukte zo maar iemand in te huren. Het is inmiddels duidelijk geworden dat het contracteren van zelfstandige chefs die hun papieren niet op orde hebben kan zorgen voor fikse naheffingen bij de aanvragers zelf. Risico‘˜s worden steeds meer bewust uitgesloten wat er voor zorgt dat zowel de zelfstandige als de opdrachtgever zich aansluit bij een professionele intermediair.

Over Cuisine Dà©tachà©e
Cuisine Dà©tachà©e zet al jaren professioneel opgeleide koks in op drie niveaus; zelfstandig werkend, sous chefs en chefs. De organisatie heeft haar centrale kantoor in Waardenburg van waaruit de planning en administratie worden verricht. Cuisine Dà©tachà©e levert diensten aan contract- en partycateraars, seizoensbedrijven, zorginstellingen, evenementenbureaus maar ook kleinere restaurants en eetcafà©s. Cuisine Dà©tachà©e werkt alleen met ervaren koks, die verspreid wonen over heel Nederland en garandeert daarmee een landelijke dekking van Zuid Limburg tot en met de Waddeneilanden.

(Niet voor publicatie)

Voor meer informatie over dit bericht en meer fotomateriaal kunt u contact opnemen met:

Cuisine Dà©tachà©e
Marc Duijzer
Tel: +31 418 - 657480
[email protected]à©tachà©e.nl

HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
Tel: +31 348 560 731
[email protected]