Beeren Bodywear introduceert hoge kwaliteit babyondergoed

Gouda, 15 juni 2009 Beeren Bodywear introduceert op de kindervakbeurs Just Kidz op 5 en 6 juli 2009 in het World Fashion Center te Amsterdam de eerste collectie van Beeren Bodywear for Babies. De collectie is gemaakt van gekamd katoen waardoor de stof glad, fijn en glanzend is.

Beeren Bodywear levert al meer dan 40 jaar ondergoed voor het hele gezin, er ontbrak alleen nog een collectie in de kleinste maatjes. En die is er nu: de beste kwaliteit garen in effen kleuren of met leuke prints. Het betreft een collectie zoals men van Beeren mag verwachten: artikelen van goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Er is optimaal aandacht besteed aan pasvorm en draagcomfort, maar ook aan de afwerking die de artikelen praktisch in gebruik maken. De artikelen zijn net even doordachter dan de standaard rompertjes die te koop zijn. De collectie omvat overslag rompertjes, boxpakjes, jurkjes, pyjama´s, T-shirts, shorts, slipjes, hemdjes en broekjes. Maar daarnaast ook slaapzakjes en mutsjes.
Voor alle artikelen is gebruik gemaakt van gekamde ringgesponnen katoen. De artikelen worden geleverd in de maten 50/56, 62/68, 74/80 en 86/92. Hiermee sluit de collectie goed aan bij de al huidige bodywear collectie voor kinderen die Beeren al jaren op de markt brengt vanaf maat 92.

De collectie van Beeren is op de Just Kidz beurs te zien in de stand van La Petite Couronne, standnummer 6. In september staat Beeren ook op de beurs Blue & Pink Kids Trade Fair in Den Bosch. De collectie wordt geleverd via Van der Krans Import uit Waddinxveen en Textielgroothandel Stellaard uit Huissen.

Over Beeren Bodywear:
Beeren Bodywear levert de basiscollectie voor het hele gezin. De frisse en moderne uitstraling van de verpakking gecombineerd met de goede en uitstekende pasvorm van de producten, maken dat Beeren Bodywear al jaren een absoluut succes is. De collectie bestaat uit artikelen in katoen, menggarens en microfibres. Naast een vaste basis worden er ieder seizoen nieuwe kleuren en dessins geïntroduceerd. De collectie is dermate groot, dat er voor ieder persoon een perfect passend model te koop is. Beeren Bodywear wordt ontworpen en geproduceerd door Engelvaart Bodywear uit Gouda, die naast Beeren ook de merk RJ Bodywear voert. Meer informatie: www.engelvaartbodywear.com
(niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht of hoge resolutiefoto´s kunt u contact opnemen met:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Harriet Verhoeven
Tel: 0348-560731
Email: [email protected]