(Persbericht) PERSBERICHT

Dan Hill: nieuw kabinet 40% kans van slagen
Internationaal Facial Coding-expert analyseert Rutte, Verhagen en Wilders

Hoofddorp, 14 oktober 2010 De Amerikaanse wetenschapper Dan Hill analyseert wereldwijd aan de hand van zijn Facial Coding techniek de gelaatstrekken van mensen. Deze week was hij op uitnodiging van Performance Solutions wederom in Nederland om bij diverse bedrijven een emotive scan af te nemen. Tussendoor had Dan Hill ook nog tijd om het nieuwe kabinet te analyseren. In Een Vandaag analyseerde hij Mark Rutte, Maxime Verhagen en Geert Wilders aan de hand van de werking van hun gezichtsspieren.

Dan Hill kreeg verschillende filmpjes van de drie politici te zien en dat leverde opmerkelijke resultaten op. à¢â‚¬Å“Deze man heeft graag de touwtjes in handen, hij is doelgericht en heeft geen hulp nodigà¢â‚¬ zegt Dan Hill over de nieuwe premier Rutte. En over Verhagen: à¢â‚¬Å“Dit is een man met enige droevigheid. Een teleurgestelde politicus. Hij heeft iets zurigs, iets verbitterds.à¢â‚¬ Wilders omschrijft hij met à©à©n woord: à¢â‚¬Å“Woede. Echt intense woede.à¢â‚¬

Veertig procent kans van slagen
Over de samenwerking tussen Rutte en Verhagen is Dan Hill positief: à¢â‚¬Å“Alleen deze twee geef ik in samenwerking met elkaar zo‘˜n zeventig tot tachtig procent dat ze de vier jaar vol zullen maken. Als de ander (Geert Wilders) mee gaat doen, geef ik ze amper veertig procent kans van slagen.à¢â‚¬

Dan Hill
Dan Hill is wereldwijd een veel gevraagde spreker en sinds de uitgave van zijn boek Body of Truth: Leveraging What Consumers Can‘˜t or Won‘˜t Say, heeft Dan gepubliceerd in Business 2.0, NPR‘˜s Marketplace, The Wall Street Journal en The New York Times. Dan Hill wordt in de USA regelmatig gevraagd als Facial Coding expert door Fox News, CNN (American Morning) en Business Week. Zijn boek Emotionomics, levering emotions for business is een wereldwijd succes. Recent analyseerde hij Nederlandse politici wat verrassende resultaten opleverde.

Emotionomics
In samenwerking met Performance Solutions organiseert Dan Hill regelmatig trainingen in Nederland om emotionomics door te voeren in de bedrijfsvoering. Emotionomics is een theorie waarin emotie cruciaal is voor een betere bedrijfsvoering, daar belangrijke keuzes in het leven praktisch altijd gemaakt worden door emoties. Tijdens de trainingen krijgen deelnemende bedrijven inzicht in de verschillende methoden van Facial Coding en waarom dit zo belangrijk is.
_________________________________________________________________________________
Niet voor publicatie:
Voor meer informatie over dit persbericht:

HarverPro Creatieve communicatie en PR
Harriet Verhoeven
[email protected]
0348-560 731