Eerste multiculturele food festival
Grill, Music, Health & Art Festival in het teken van gezond eten

Rotterdam 9 juni 2010: Stichting The Golden Hand organiseert op 11 juli het eerste multiculturele food festival in Rotterdam. Het evenement heeft als doelstelling om jongeren op een leuke manier bewust te maken van gezond eten. Het festival voorziet in een unieke mix van entertainment, beweging en lekker maar verantwoord eten. Er zullen zeer uiteenlopende optredens plaatsvinden die in combinatie met diverse sportieve en culinaire workshops zullen zorgen voor een unieke dag.

Het festival
Het GRILL, MUSIC, HEALTH & ART FESTIVAL biedt een kleurrijke mix aan livemuziek, culinair spektakel, dans en kunst van allerlei culturen. Essentieel bij de totstandkoming van het programma is de inbreng van jongeren uit Rotterdam-Zuid. De organisatie ligt in handen van stichting The Golden Hand. De stichting maakt jongeren bewust van een gezondere levensstijl. Dit belangrijke thema, dat tot nu toe nog niet eerder georganiseerd op deze schaal en staat de hele dag centraal op het festival.

Programma
Het festival vindt plaats op het Afrikaanderplein van 13.00 tot 21.30 uur. Op het podium zijn diverse optredens van DJ‘˜s en artiesten en workshops te volgen op het gebied van Salsa en Zumba. Op het veld kan men kook- en sportdemonstraties volgen. De gehele dag vindt er een aantrekkelijke mix van optredens plaats van onder andere Rompecabeza, Cache, Grad Damen, Sabroso, DJ Gutley en DJ Sohaily.

Kaarten
Kaarten zijn online te bestellen via: www.thegoldenhand.nl of via een van de verkooppunten. De kaarten kosten € 5,-- per stuk.

De stichting
Stichting the Golden Hand is in januari van dit jaar opgericht. Voor deze naam is gekozen omdat niets zo puur is als goud. à¢â‚¬Å“Uit een gouden hand kunnen alleen maar goede dingen voortkomen en gekeken naar dit belangrijke evenement bedoelen we dan een gezonde maaltijd en levensstijl!à¢â‚¬, aldus Tayron Vrutaal, voorzitter van de stichting en Chef-kok/eigenaar van het populaire restaurant Caribbean Treasure in Den Haag.

Stichting à¢â‚¬Å“De Gouden Handà¢â‚¬ wil een bijdrage leveren aan een gezondere samenleving door gezond eten en leven te stimuleren in de verschillende etnische groeperingen die Nederland rijk is. De stichting wil vooral jongeren aanspreken en de samenleving van Rotterdam-Zuid op de kaart zetten.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:

Stichting The Golden Hand
Tayron Vrutaal Voorzitter - [email protected]
Tel: +31 (0) 6 43932614

HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven - [email protected] - Tel: 0348-560731