(Persbericht) PERSBERICHT

´Hallo ik hallo jij‘˜: dagboekje voor eigen inzichten in handtasformaat
Vanzelfsprekend maar geheel nieuw: 321 essentiële vragen aan jezelf of aan anderen

Lienden, 4 november 2010 Stel jij jezelf wel eens een kritische vraag, of heb je wel eens goed nagedacht over waarom je bestaat? Of welk geheim je met niemand wilt delen? Of gewoonà¢â‚¬¦ wie je bent? Dankzij het mooi vormgegeven boekje ´Hallo ik hallo jij‘˜ kun je nu inzicht krijgen in jouw gedachten en de ideeën over jezelf en jouw leven. Voor sommigen iets wat tot nadenken aanzet en voor anderen een prikkel voor een goed gesprek.

Een bezoekje aan de psychiater kan door middel van dit boekje voor veel mensen uitblijven. Althans, volgens schrijver Erik Driessen is dat het geval. Het 565 pagina‘˜s tellende maar toch bijzonder handzame boekje is sinds kort verkrijgbaar en verschaft de lezer inzicht in zichzelf maar ook in de relaties met anderen. à¢â‚¬Å“Volgens mij in alle opzichten een pittig, en in sommige gevallen zelfs een confronterend boekje van onschatbare waardeà¢â‚¬, aldus Driessen.

321 levensvragen
Door middel van 321 openhartige levensvragen biedt het boekje de lezers een houvast om met zichzelf of met anderen het gesprek aan te gaan. Het zijn vragen die aansporen om wat bewuster in het leven te staan. Wat vluchtig geblader door het boekje leert al snel dat de schrijver de lezer echt de mogelijkheid biedt om de uitdaging met zichzelf aan te gaan: Waar durf je niet over te praten? Wat kun je allemaal loslaten? Welke plaats heeft intuïtie in je leven?‘˜ of ´Hoe vaak stel jij uit?‘˜. Deze vragen vormen slechts een kleine greep uit de inhoud van ´Hallo ik hallo jij‘˜.

Persoonlijk document
Ondanks het grote aantal pagina‘˜s is het boekje toch nog klein van formaat, heeft dun papier en veel ruimte per pagina. Driessen: à¢â‚¬Å“Hierdoor kan de eigenaar het altijd bij zich dragen en zijn of haar eigen antwoorden en gedachten erbij schrijven om het tot een persoonlijk document te maken. Zo wordt het boekje vanzelf van onschatbare waarde!à¢â‚¬

En mocht de gespreksstof met je partner op zijn, dan geven de vragen natuurlijk ook een mooie aanleiding voor intensieve gesprekken; aan tafel, in de kroeg, op vakantie, of in bedà¢â‚¬¦
Het boekje is ook voor restauranthouders bedoeld om dat ene zwijgende koppel in het restaurant weer met elkaar te laten praten middels de reeks van vragen. Het woord restaurant komt niet voor niets van ´restaureren herstellen‘˜. Daar hoort geestelijk herstel ook bij.

Doorgeven
´Hallo ik Hallo jij‘˜ is een ´doorgeefboekje‘˜ dat als doel heeft mensen bewust te maken van zichzelf en van die ander door het stellen van de vragen waar we zo vaak met z‘˜n allen om heen draaien. Het thema ´doorgeefboekje‘˜ is in dit kader belangrijk, aangezien de auteur ervan overtuigd is dat ´gevers‘˜ de wereld een stukje leuker maken dan ´nemers‘˜.

Het boekje is te verkrijgen bij de betere boekhandels en te bestellen via diverse webshops. Adviesprijs € 14,95.

(Niet voor publicatie)
Voor meer informatie over dit bericht:
HarverPro Interactieve Communicatie & PR
Robert Verhoeven
[email protected]
Tel: 0348-560731

Hallo ik Hallo jij
Erik Driessen
[email protected]