(Persbericht) Na de vooraankondiging in juli is het eindelijk zover. Vanaf nu is het recruitmentsysteem HROffice in elke gewenste taal opleverbaar. Afgelopen weekend is er een grote update gedaan van HROffice waardoor we vanaf vandaag de mogelijkheid hebben om het systeem in elke gewenste taal op te leveren.

Bij Adver-Online wordt momenteel hard gewerkt aan een uitrol van het recruitmentsysteem HROffice in de volgende landen: Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal, Engeland, Ierland, Hongarije, Tsjechië, Roemenië, Polen en Slowakije. Marco Chehin van HROffice zegt hierover: à¢â‚¬Å“Vanuit deze landen hebben al diverse bedrijven hun interesse in HROffice kenbaar gemaakt, daarom hebben we ervoor gekozen om bij deze landen te beginnen met de uitrol. We hebben het systeem echter zodanig ingericht dat we het in elke gewenste taal op kunnen leveren.à¢â‚¬

HROffice is het recruitmentsysteem van Adver-Online waarmee bedrijven als hun contacten met sollicitanten en uitingen naar de arbeidsmarkt kunnen beheren.